Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Isabel Pantoja tremola: els germans de Kiko Rivera poden enfonsar-la encara més

Les informacions publicades per Kiko Rivera podrien traduir-se en una pena de presó per a la seva progenitora

L'expressió que fa referència al fet que les paraules se les emporta el vent, no es podria aplicar en aquesta ocasió. Kiko Rivera va acceptar seure al plató de 'Sálvame' per explicar amb tota mena de detall el que va passar a Cantora el passat dos d'agost, i que enfonsaria per complet a la seva mare, Isabel Pantoja,  la principal habitant de la casa i que, d'alguna manera, seria la responsable de moltes de les irregularitats que s'han produït, repercutint a tercers, entre aquests, el seu propi fill Kiko Rivera.

Encara que l'entrevista va ser molt impactant, semblava que això seria el final d'Isabel Pantoja, fet que no serà així si finalment s'acaben prenent mesures legals contra una de les principals hereves dels béns de Paquirri. Avui, l'advocada Montse Suárez ha acudit a 'Sálvame' per fer una predicció de les mesures que podrien prendre les parts implicades en tot aquest assumpte, separades en tres parts. D'una banda, Kiko Rivera, seguit dels seus germans Rivera Ordóñez i finalment, la mateixa Isabel Pantoja que com en totes les causes, tindria dret a una defensa.

Començant per Kiko Rivera, el fill de la 'tonadillera' no podria interposar mesures penals contra la seva mare per un presumpte delicte econòmic, ja que la legislació espanyola impedeix als fills poder demanar presó als seus pares per un tema relacionat amb la branca econòmica. Això no seria la fi dels processos que podria seguir Kiko, la llei li permetrà seguir per la via civil i aconseguir que un jutge obligués la cantant a tornar-li tot el que és seu i que li va deixar el seu pare en vida, encara que la seva progenitora hagués hipotecat part d'aquests béns.

Pitjor ho tindria Isabel Pantoja amb els germans Rivera Ordóñez. En aquest cas, la situació varia molt a causa que la cantant no té un vincle matern filial, cosa que és totalment bàsic per marcar les línies judicials que es poden interposar contra ella. En el cas dels fills de Paquirri i Carmina Ordóñez, sí que poden anar per la via penal contra la Pantoja. En aquest sentit podrien acusar-la per apropiació indeguda dels béns que els pertanyen, unes acusacions que es podrien convertir en una pena de presó molt llarga.

Segons la lletrada Montse Suárez, Isabel Pantoja podria enfrontar una pena de presó que aniria entre els tres i els sis anys per aixecament de béns, la qual podria allargar-se un any més per desobediència si es pot provar que tenia en el seu poder els objectes de l'herència i que no els va lliurar als destinataris quan es va indicar en el repartiment de l'herència.

Els Rivera Ordóñez li declaren la guerra a Isabel Pantoja

Joaquín Moeckel, l'advocat que s'està encarregant de defensar els drets dels Rivera Ordóñez, ha afirmat en diversos mitjans de comunicació que la intenció dels hereus de Paquirri és arribar fins al final i recuperar tot allò que els pertany. La fórmula no seria altra que intentar demostrar que Isabel Pantoja té en el seu poder tots aquests béns i, si s'aconsegueix, es procedirà a sol·licitar una execució forçosa per poder recuperar al més aviat la part del pastís que els pertany.

Per la seva banda, Isabel Pantoja també podria intentar exercir una defensa. La mateixa que Suárez ha afirmat que seria totalment inútil, amb molt poques opcions de poder passar la mà per la cara als futurs demandants que vulguin interposar accions legals contra ella. A la seva mà, només podria desheretar el seu fill Kiko Rivera del 52% de l'herència que li va deixar el seu marit, i que ella podria modificar perquè únicament recaigués sobre la seva filla Isa Pantoja i també si ho volgués, del seu mateix germà, Agustín Pantoja.