Isabel Pantoja en una imagen promocional de Supervivientes

Isabel Pantoja perd una de les seves persones més estimades

Isabel Pantoja rep un cop dur que accentua el mal moment que està passant

Últimament, Isabel Pantoja no està passant per una bona època i el destí tampoc l'ajuda. Des de fa uns anys, els passos que dona en la seva vida personal i professional es veuen trucats per certs conflictes o pèrdues. 

Ara, ha publicat unes imatges a Instagram en honor a la pèrdua de la seva gran amiga.

Des que es va estrenar el programa especial de 'Cantora, La Herencia Envenenada', la relació amb el seu fill Kiko és nul·la. En aquest espai es van desvetllar moltes informacions que van situar la tonadillera al centre de totes les crítiques.

A més, la tensa relació amb la seva filla i algunes persones properes posen en relleu la soledat absoluta en què està immersa. A més, els seus antecedents penals i els deutes que té amb algunes amigues no afavoreixen que la seva estabilitat emocional es recuperi.

L'àmbit professional tampoc és l'ideal. La mala acollida per part del públic i els escassos compromisos que té fan que el seu treball minvi i els ingressos no siguin els necessaris per viure tranquil·la.

Sens dubte, la vida de la cantant fa molt de temps que està estancada i agreujada pels conflictes. Aquesta setmana s'ha conegut una notícia que incrementa la mala situació, ja que ha perdut una persona propera.

Isabel Pantoja, tocada per la pèrdua de la seva gran amiga

L'àmbit de la moda flamenca espanyola està de dol després de la pèrdua d'una de les dissenyadores més conegudes. Ahir moria la modista Marcelina Fernández, més coneguda com Lina, a la seva residència de Sevilla a 88 anys.

Després de la seva retirada dels tallers de costura i de patir una greu malaltia, ha deixat la moda espanyola de dol. Els seus familiars ho han volgut mantenir en silenci, però l'homenatge que li ha donat la tonadillera l'ha convertit en notícia.

Lina es va convertir en la modista de referència per a moltes folklòriques després de fundar la seva pròpia marca als anys 60. A més, va adquirir una gran fama entre les personalitats més influents de la seva ciutat natal i va aconseguir elevar el vestuari flamenc a l'alta costura.

Va ser l'encarregada de vestir per primera vegada Isabel Pantoja per al seu primer concert. Des d'aleshores, les dues van compartir molts moments i sempre ha format part del seu cercle més proper.

A més, tots i cada un dels vestits que ha lluït la cantant durant la seva carrera procedien eren seus. Sempre ha ofert uns models d'allò més elaborats i amb molts detalls que deixaven els assistents bocabadats.

Amb el pas dels anys es van fer íntimes, fins al punt que va ser l'encarregada de confeccionar el seu vestit de núvia. Aquesta pèrdua ha estat un cop dur per Isabel, ja que ha perdut una gran amiga i modista de confiança.

Tot i que en els últims anys la relació s'havia refredat, l'afecte que sentien les mantenia unides. De fet, han estat molts els intents per descobrir els motius d'aquest distanciament, però la modista va ser fidel a la seva discreció.

Ha volgut brindar-li un últim homenatge i li ha llançat un missatge de comiat a través de les seves xarxes socials. Ha compartit dues imatges juntes en què es pot apreciar l'afecte i amistat que les unia.

El missatge posa en relleu el dolor que sent després de la seva pèrdua. «Fins sempre Lina, vas ser la primera persona que em va vestir i sempre et portaré amb mi, t'estimo per sempre».

Sens dubte, un nou cop per a Isabel Pantoja que complica la seva vida. Esperem que tregui forces per fer front a aquesta tràgica pèrdua i tots els problemes que puguin presentar-se en el futur.