Isabel Pantoja durant un dels seus concerts

La malaltia que podria estar patint Isabel Pantoja: crematomania

La 'tonadillera' podria patir un trastorn

Isabel Pantoja s'ha convertit en la persona més buscada d'Espanya. Des del passat divendres són molts els mitjans que estan a les portes de Cantora a l'espera d'una possible reacció de la cantant o d'algú del seu entorn.

De moment, Pantoja no ha sortit de la finca, fa una setmana que està tancada en Cantora al costat del seu germà Agustín i la seva mare. L'artista encara no s'ha pronunciat sobre l'entrevista del seu fill Kiko Rivera el passat divendres 13 de novembre a 'Cantora, la herencia envenenada'.

Després de l'èxit del programa, Telecinco ha decidit emetre una segona part i, com Isabel Pantoja no ha tingut cap mena de reacció, és difícil saber què és el que sent en aquests moments. 'El programa de Ana Rosa' va confirmar que la cantant està passant un moment molt delicat de salut a causa de la forta ansietat que està sentint, fins i tot van arribar a dir que estava sent medicada.

La vida de la 'tonadillera' ha canviat radicalment, ja que el seu fill s'ha girat en contra d'ella. Un dels motius pel que Kiko Rivera ha explotat ha estat pel que va succeir en Cantora el passat 2 d'agost. Sembla que el DJ es va trobar en una cambra de Cantora tots els vestits i objectes personals del seu pare, fet que Isabel Pantoja havia denunciat per robatori.

El que Kiko Rivera no entén és el que fa la seva mare amb els diners, ja que Isabel Pantoja es va apoderar de la fortuna de Paquirri. El DJ va mostrar en aquest programa especial moltes de les irregularitats que hi ha en els comptes de la seva mare.

Ningú sap el que Isabel Pantoja ha fet amb tants diners en els últims anys i, per tant, aquesta gran incògnita sembla que a poc a poc es va resolent, ja que són molts els especialistes que estan estudiant aquest cas.

Isabel Pantoja podria patir un trastorn

'Sálvame' ha estat un dels programes que s'ha aventurat a dir el que li pot estar passant a la 'tonadillera', especulant amb una possible malaltia que pot tenir la matriarca dels Pantoja.

Els col·laboradors han arribat a la conclusió que Isabel Pantoja pot patir la malaltia de diners. A això se li anomena 'crematomania', un trastorn que es caracteritza pel desig i les ganes de voler acumular diners. La gent que pateix això simplement vol veure com la seva riquesa augmenta dia rere dia.

Aquesta mena de trastorns gairebé sempre generen problemes familiars, ja que la persona que ho pateix li dona més prioritat als diners que a la seva mateixa família. Des de 'Sálvame' opinen que Isabel Pantoja té tots els símptomes d'aquesta malaltia, que no és tan poc comú com alguns pensen, on l'avarícia i el desig pels diners ha suposat molts problemes a la cantant de 'Marinero de luces'.

El que està clar és que a la cantant aquesta mena d'aspectes relacionats amb els diners li han jugat més d'una mala passada, ja que va estar a la presó durant dos anys pel 'Caso Malaya'. Fa uns mesos, fins i tot, es va arribar a dir que Isabel Pantoja no tornava els vestits que li prestaven a 'Idol Kids'.

Un altre exemple que podria concordar amb aquesta malaltia és una de les històries que Kiko Rivera va explicar a 'Cantora, la herencia envenenada'. Durant les Campanades que va presentar Isabel Pantoja al costat del seu fill i Jorge Javier Vázquez, ella li va regalar en directe a Kiko una cadena d'or. Així, el DJ va explicar que res més tornar a casa, la seva mare li va demanar la cadena amb l'excusa que ella la guardaria millor.