YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lara Álvarez torna a estar soltera 3 mesos després: confessa què ha passat

La presentadora de 'La Casa Fuerte' va donar a entendre que ja no manté una relació sentimental amb Adrián Torres

La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez torna a estar soltera tres mesos després de conèixer a Adrián Torres | Instagram

La presentadora de 'Mediaset', Lara Álvarez, torna a estar soltera. L'asturiana, que durant els últims mesos ha tingut una relació amb l'artista Adrián Torres, no ha estat contundent amb la notícia de la seva separació, però les seves paraules diuen molt del que ha passat en la seva vida amorosa.

La gala de 'La Casa Fuerte', en l'últim debat amb Sandra Barneda, la presentadora ja va realitzar certs comentaris, alguns fets suspicaços sobre la seva situació amorosa. Amb les seves paraules, Lara feia pensar als espectadors que estava sola. Per si no fos prou, la seva visita sorpresa a Gianmarco Onestini a 'Solo/Sola', va acabar per confirmar la seva solteria.

Lara Álvarez i Gianmarco han xerrat una llarga estona sobre les seves relacions sentimentals, una cosa molt estranya en l'asturiana, que durant tota la seva vida ha reservat el més possible la seva vida personal. «Jo en el cas de conèixer a algú prefereixo que no conegui res de mi perquè no tingui una idea preconcebuda. Les vegades que més he encaixat amb algú ha estat de forma natural, sense saber res de l'altra persona i coneixent de veritat qui ets i no què fas», ha confessat.

Lara Álvarez reconeix que és una «romàntica empedreïda»

La presentadora no es quedava aquí, sinó que continuava obrint el seu cor en la seva conversa amb l'italià: «Moltes vegades he notat alguna barrera per ser una persona pública i m'ha costat que em coneguin al 100%. Al meu millor amic el vaig conèixer a Bali. Ell no tenia ni idea de cap programa d'Espanya i va ser la manera més autèntica de conèixer a algú», ha explicat.

Lara Álvarez, al costat de Adrián Torres en una platja el passat estiu
Lara Álvarez i Adrián Torres ja no estan junts | GTRES

Lara sí que reconeix que «és una romàntica empedreïda» i just en aquest instant confessa que ara mateix està sense parella: «Conèixer a una persona és una cosa que sempre anhelem per compartir la teva vida, però ningú va dir que fos fàcil», ha assegurat.

La raó per la qual Lara Álvarez és exigent en l'amor

El motiu que provoca que Lara sigui més exigent en el terreny amorós, ho pot veure a casa seva. Els seus pares són un exemple d'amor i fidelitat, ja que fa 36 anys que estan junts i són tot amor sense fissures. «Sempre els hi dic que m'han fet un regal enverinat perquè aquest amor honest és el que vols en la teva vida, però, d'altra banda, et frustres perquè no ho trobes», confessava amb sinceritat sorprenentment.

Encara que la història d'amor s'ha acabat, l'afecte per la seva exparella no l'ha perdut, ja que sí que s'ha pogut comprovar que la presentadora li segueix en xarxes socials, encara que bé és cert que Adrián ja no segueix a l'asturiana.

Qui era Adrián Torres?

Adrián Torres té 38 anys i a la seva pàgina web es pot veure una autobiografia en la qual explica d'on li ve l'amor per l'art. Segons Torres, «des de nen ha sentit una gran passió per l'art i la pintura, ja que els seus records de nen li arriben veient-se pintant còmics tot el temps». Per aquest motiu, Adrián va estudiar Belles Arts a Sevilla, carrera que va finalitzar allà per 2005 a Barcelona.

Quan realment va saber quina era la seva veritable passió, se'n va anar fins als Estats Units per formar-se. A Amèrica va aprendre en l'estudi de 'Ron Tomlinson', a Fort Worth (Texas), en un període superior als dos anys.

Admirador dels seus grans dots han sigut, a més de Lara, figures de la música com a Alejandro Sanz, Vanesa Martín, Shakira o Rosalía. Adrián compartia moltes aficions i gustos personals amb la presentadora de Telecinco, tot i que, finalment, la seva bonica història no ha pogut arribar a bon port.


Comentaris

envia el comentari