Isabel Pantoja durant un dels seus concerts

La foto d'Isa Pantoja als passadíssos de Telecinco que té els dies comptats

Paolo Vasile ja no vol saber res de què va ser el seu fitxatge estrella fa un any

Fa un any, Paolo Vasile va proclamar el seu amor professional a Isabel Pantoja oferint-li un contracte laboral milionari i que li permetria tenir a la 'tonadillera' entre les seves files, fent-la partícip en alguns dels formats de 'Mediaset', mentre així ho permetés el seu contracte laboral.

Aquest acord entre les dues parts incloïa com a tret de sortida la participació de la Pantoja a 'Supervivientes', un fitxatge meteòric i que va causar l'aplaudiment de tota l'audiència que, fins al moment, consideraven impossible veure la cantant en el 'reality' de supervivència .

Després d'això, les aparicions d'Isabel Pantoja a la cadena han estat mínimes i més enllà d'aquest 'reality', la cantant ha dedicat el seu temps a la cadena a registrar 'Idol kids', un format que s'està emetent en l'actualitat, coincidint amb el descrèdit que se li està fent cada tarda a 'Sálvame' i en tots i cadascun dels especials que s'estan realitzant, destapant tots els draps bruts relacionats amb la vida d'una de les més grans d'aquest país.

Fa alguns dies es va publicar que Telecinco i Isabel Pantoja es preparaven per ampliar el contracte de la cantant, un punt recollit en el primer acord i que permetia ampliar l'acord durant dos anys més, amb un valor d'un milió d'euros extra per any ampliat .

Aquesta ampliació es donava per feta si cap de les dues parts s'hi oposava i encara que en un primer moment semblava que aquest contracte ja es donava per fet, aquest s'ha paralitzat i ja no hi ha intenció de perllongar aquesta vinculació laboral.

Segurament, aquesta ruptura entre les dues parts s'ha produït per la mala relació que s'està desencadenant entre els interessats, apostant Telecinco al cent per cent pel testimoni que està aportant Kiko Rivera i tota la família Rivera que han arribat amb la intenció de destapar la cara menys amable i simpàtica de la 'tonadillera'.

La data per a l'adéu definitiu d'Isabel Pantoja a Telecinco

El final del contracte d'Isabel Pantoja amb 'Mediaset' té un final marcat en el calendari. La cadena no té la intenció d'esprémer el contracte amb la cantant i amb la fi de l'emissió de 'Idol kids', la cantant ja quedaria apartada dels serveis laborals que ha prestat pel grup audiovisual de Paolo Vasile.

De moment, està previst que l'última gala el 'talent' infantil s'emetia el pròxim 30 de novembre, ja que de moment només queden per emetre dos lliuraments. Alguns portals afirmaven que la cadena estaria pensant en Isabel Pantoja per presentar les campanades i d'aquesta manera, causar una expectativa prèvia amb tot el que s'està explicant d'ella en els programes de televisió.

A més, Jorge Javier Vázquez va dir ahir a 'Sálvame' que seria la 'bomba' ficar en un 'reality' a Isabel Pantoja i a Kiko Rivera perquè arreglessin els seus problemes de manera pública, una cosa que de moment queda descartada amb la ruptura laboral de la cadena amb la cantant.

Més enllà del revés de la imatge pública de la cantant, poden haver-hi hagut agreujants en la ruptura d'aquest contracte. Per entendre-ho hem de recordar que fa algunes setmanes, Jorge Javier Vázquez va explicar al plató de 'Sálvame' que Isabel Pantoja hauria aprofitat la cadena per fer front a serveis privats, i que això podria no haver agradat gaire als seus caps.

El presentador va detallar que la cantant va sol·licitar un cotxe i un xofer de la cadena perquè la portessin a l'enterrament de la mare d'Irene Rosales i, a més, hauria demanat que 'Mediaset' li pagués la corona de flors que se li va enviar a la difunta.

Tots aquests detalls poden haver estat claus perquè Paolo Vasile prengués la decisió de deixar de donar-li cabuda a la cantant dins dels seus programes, apostant ara, potser, pel seu fill Kiko Rivera i oferint-li un suculent contracte per lligar-lo per complet al seu grup audiovisual.