YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La criticada decisió d'Isabel Pantoja que no agrada gens a Kiko Rivera

El temps per a la reconciliació s'acaba entre mare i fill i la 'tonadillera' segueix sense pronunciar-se

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera està molt molest amb el silenci amb la seva mare | Gtres

Sembla que la polèmica entrevista de Kiko Rivera en l'especial 'Cantora: l'herència enverinada' a poc a poc està quedant en segon pla. Gràcies a les últimes novetats a la premsa rosa com l'arrest de Rafael Amargo i els testimoniatges que han anat sorgint sobre la vida d'Isabel Pantoja, el DJ no s'ha tornat a pronunciar sobre l'enfrontament amb la seva mare.

Ha passat un mes des que Kiko destrossés públicament la imatge d'Isabel Pantoja i des de llavors la cantant ha estat callada com a resposta. Encara que alguns periodistes han assegurat conèixer com es troba per fonts pròximes a Cantora, la veritat és que Isabel Pantoja no s'ha pronunciat sobre aquest tema.

La decisió d'Isabel Pantoja

«Necessito que la meva mare em truqui per telèfon» ha demanat en més d'una ocasió Kiko Rivera de manera pública des que confessés el seu baix estat anímic. Quan Kiko va destapar el que Isabel Pantoja va fer amb l'herència de Paquirri, el DJ va ser clar: «Si la meva mare em truca, això es pararà públicament». Però, ha trucat Isabel Pantoja al seu fill? Irene Rosales ho va explicar tot a 'Viva la vida'.

La col·laboradora del programa dels caps de setmana de Telecinco va explicar com està actualment la relació entre la seva sogra i el seu marit i va confessar que «no hi ha hagut una trucada entre mare i fill». A més, durant la seva intervenció, Irene Rosales també va avançar que ella tampoc havia parlat amb Isabel Pantoja sobre altres qüestions ni tampoc per a saber com estan les seves netes.

L'actitud de la 'tonadillera' deixa en evidència les seves intencions i les poques ganes que té de reconciliar-se amb el seu fill o, almenys, de donar-li una explicació a tota la informació que Kiko Rivera va treure en el programa. Rosales va explicar que el seu marit continua recopilant tots els documents amb l'objectiu de «saber què li correspon a ell».

El DJ no vol veure's en la tessitura de portar a la seva mare davant els jutjats i Irene Rosales ho confirmava a 'Viva la vida'. El desig de Kiko Rivera és poder ajuntar-se amb Isabel Pantoja perquè li expliqui per què va actuar així, però el seu intent ha estat en va. La 'tonadillera' no ha aixecat el telèfon i són els seus advocats els que parlen amb el seu fill. Quelcom que dificulta molt les coses, perquè Irene Rosales assegurava que Kiko desconeix qui representen a la seva mare.

«Hi ha coses que no poden continuar avançant. Kiko ha volgut posar-se en contacte amb la seva advocada i amb les seves persones més pròximes per a tractar el tema» explicava la sevillana. «Sabent que Kiko s'està movent amb els seus advocats, seria necessari que Isabel es posés en contacte amb ell, ja que el meu marit no sap qui són els advocats de la seva mare» confessava Irene.

Kiko Rivera no es penedeix de res

Irene Rosales va reconèixer a 'Viva la vida' que el renou mediàtic que el primer especial 'Cantora: l'herència enverinada' va tenir, els va enxampar de sorpresa. Costa creure que Kiko Rivera no s'esperés que les seves declaracions fossin una bomba, però segons la seva dona no tenia ni idea de l'abast que tindrien les seves paraules.

«Kiko en el moment que va parlar no sabia que es podia muntar aquest renou, però no sabia que anava a sortir fins a la germana de la seva àvia. No sabia ni de l'existència d'aquesta dona» assenyala. Sobre si el DJ es penedeix un mes després, Irene assegura que «penedit no està». Encara que no han mantingut cap contacte amb Isabel Pantoja, la col·laboradora assegura que no està sola: «La seva gent més afí tots li escriuen i li han anomenat».

Sens dubte s'espera un Nadal molt complicat per a la família Pantoja on clarament es notaran les absències. I, encara que hagi estat un any molt complicat tant per a Irene Rosales com per a Kiko Rivera, tots dos són conscients que «tenim salut i tenim als nostres fills que són meravellosos, per tant serà el millor Nadal».


Comentaris

envia el comentari