Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

La resposta d'Anabel Pantoja després de sortir a la llum el problema que no supera

La neboda d'Isabel Pantoja ha esclatat a les xarxes socials contra els seus 'haters'

Anabel Pantoja no guanya per a disgustos, a més que està travessant unes setmanes molt dures, ja que ha patit un trencament del peroné. A part, està enmig de la guerra entre la seva tieta, Isabel Pantoja, i el seu cosí, Kiko Rivera. Precisament aquest conflicte l'ha portat a discutir, no només amb un altre familiar (Sylvia Pantoja), sinó també a enfrontar-se amb els seus companys de 'Sálvame'.

I per si fos poc, ara ha patit un nou cop. Fa unes hores s'ha convertit en l'objectiu de les crítiques de molts internautes perquè ha compartit uns vídeos als seus 'stories' on se la veia passant-s'ho molt bé.

L'origen de la polèmica

Aquest dissabte, Anabel, que resideix a Canàries amb el seu promès (Omar Sánchez), va celebrar una petita festa amb els amics, en concret, es van reunir diversos joves a casa per passar una bona nit. I està clar que es van divertir perquè així es va veure en els vídeos que Anabel va compartir a les seves 'stories' del seu compte d'Instagram.

Uns vídeos en què va cridar l'atenció precisament la neboda d'Isabel Pantoja. Per què? Perquè, malgrat tot el que està patint, s'ho va passar d'allò més bé. Així, se la va poder veure cantant ,i fins i tot, bevent alguna copa.

Els 'haters' carreguen contra Anabel Pantoja

La cosina de Kiko Rivera va pujar aquests vídeos a les xarxes socials per compartir-los amb els seus seguidors. No obstant això, aquests han sigut aprofitats pels seus 'haters' per atacar-la de forma contundent.

Així, entre les moltes crítiques que li han fet, hi ha les que carreguen contra ella per considerar que canta realment malament. Tanmateix, això és una cosa que a ella li encanta fer, com ha mostrat públicament en més d'una ocasió.

Però aquí no queda tot. Hi ha altres internautes que fins i tot han deixat caure que la jove podria tenir un problema amb l'alcohol.

La jove ha esclatat

La nit de dissabte va ser molt especial i divertida per Anabel Pantoja, ja que va aconseguir oblidar-se de tots els seus problemes. No obstant això, quan l'endemà es va despertar i va accedir a les seves xarxes socials, va poder comprovar totes les ferotges crítiques que havia rebut simplement per passar-s'ho bé a casa amb uns amics.

Aquests atacs van doldre molt a la jove que, sense pensar-s'ho, ha respost de manera clara i directa a tots aquests 'haters'. Per aquest motiu, fent ús novament de les 'stories' del seu compte a Instagram, els ha respost amb un vídeo. En aquest, la col·laboradora de 'Sálvame' ha aparegut seriosa i visiblement molesta pel succeït.

No obstant això, ha estat molt segura del que volia dir i ha començat el seu discurs d'aquesta manera: «Jo tan feliç, ahir era dissabte, estem en temps de Nadal i poc més podem fer que estar a casa i celebrar-ho. M'he quedat sorpresa perquè la gent em titlla de tenir un problema amb l'alcohol, com que em ve de casta, que canto fatal, que què em crec...».

Davant aquestes acusacions, Anabel Pantoja ha respost de manera contundent: «Em crec que estic a casa meva, que estic cantant una sevillana que em torna boja i que he begut un parell de copes. A part d'això, hi ha algun problema més?».

De la mateixa manera, afegeix: «Puc cantar a casa meva? Us juro que mai hauria pensat que a les persones els donés coratge o ràbia veure algú divertir-se. És clar, això ho fa Jennifer López, Maluma o Kim Kardashian i no passa res. Dissabte, Nadal, casa meva, la meva copa i el meu cant. On és el delicte?».

Així de contundent s'ha mostrat  Anabel Pantoja amb la seva resposta als qui l'han atacat. Això, sense passar per alt que no ha dubtat a acabar el seu vídeo precisament cantant novament la mateixa sevillana que va interpretar dissabte. Ho té clar: en la seva vida fa el que li agrada i punt.