Foto d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler confirma a Íñigo Onieva que ja té un substitut que la fa feliç

Es revela la identitat del nou amor de la filla d'Isabel Preysler

La família d'Isabel Preysler ha estat, des de fa un parell de setmanes, al focus mediàtic. I és que entre l'anunci del casament, les filtracions de la infidelitat d'Onieva, la ruptura... A més, s'ha sabut que Isabel Preysler no tenia una bona opinió de l'exparella de la seva filla.

A Isabel Preysler no li agradava Onieva

Tot i que sembla que es duu molt bé amb el marit de la seva filla Ana Boyer, tot apunta que Isabel no té una bona opinió de l'exparella de la seva filla Tamara. I això ve de molt abans de saber-se les mentides i la infidelitat del qui fos el seu gendre. Tot això ha estat revelat per Falcó en unes declaracions recents.

Imatge del 'post' d'Instagram de Tamara Falcó anunciant el seu compromís
Tamara Falcó va anunciar el seu compromís un dia abans de descobrir la infidelitat de la seva parella. | Instagram
 

Isabel Preysler sempre va pensar que Onieva estava amb la seva filla per motius econòmics. I és que, segons Tamara, es mostrava molt preocupada per les filtracions del vídeo del petó. Tot i que Tamara va creure al principi que el vídeo era del 2019, Preysler dubtava del seu gendre.

Preysler, després de saber-se la veritat, ha estat un dels suports més grans de la seva filla, destrossada per la ruptura. A més, està molt enfadada amb Íñigo i li ha cancel·lat l'accés a les targetes gold. Segons va dir un dels col·laboradors de Sálvame, Isabel Preysler va amenaçar el seu gendre perquè no tornés a acostar-se ni a molestar la marquesa de Griñón.

Imatge d'Isabel Preysler amb Tamara Falcó i Ana Boyer
Els suports més grans de Tamara Falcó han estat els seus familiars. | Europa Press
 

A més de tot això, Isabel Preysler no ha dubtat a agrair a Fani Carbajo per les seves declaracions sobre la infidelitat d'Íñigo. I és que l'exconcursant de La isla de las tentaciones va aparèixer a Sálvame fa un any per desemmascarar l'exgendre d'Isabel Preysler. Però gairebé ningú no la va creure, excepte Isabel.

«Quan fa un any vaig explicar tot això, Carmen Lomana em va trucar: 'Fani, podem parlar?'. Tinc aquí el missatge. Donant-me les gràcies, que ella havia parlat amb Isabel Preysler, us ho juro. Em va dir que Isabel m'havia vist a la televisió i que em creia. La meva cara va ser un poema».

El nou idil·li de la filla d'Isabel Preysler

Les últimes informacions filtrades per Beatriz Cortázar el diumenge 2 d'octubre apunten que Tamara Falcó té una nova relació. Es tracta, suposadament, d'un mexicà que és el seu company als congressos de la Família Cristiana a Mèxic. Pel que sembla, el noi ha estat actor de telenovel·les en el passat i està buscant una dona com Tamara per formar una família.

Imatge de Tamara Falcó envoltada de diversos mitjans de comunicació
Isabel Preysler, orgullosa de la seva filla en aquests moments tan complicats. | GTRES
 

«Ell està buscant el veritable amor, vol entregar-se únicament a la dona amb qui formi una família, és el seu gran desig», revelava Cortázar. A més, Aureliano Manzano assegurava que la filla d'Isabel Preysler ja era amiga d'aquest home des de molt abans.

Però ara sembla que ha nascut l'amor. Els dos van ser treballadors de Porcelanosa. Segons Falcó, està molt feliç d'haver tornat a coincidir amb el noi, de nom Eduardo.

A més, Eduardo Verastegui sembla ser força afí a la filla d'Isabel Preysler. I és que tindrien les mateixes creences cristianes.

La periodista i escriptora del cor ha obtingut més dades de la vida privada del nou 'amic especial' de la filla d'Isabel Preysler. I és que sembla que va ser parella d'una coneguda actriu i amiga de Genoveva Casanova. A la marquesa de Griñón, a més, se l'ha vist molt feliç amb el seu amic a les fotos fetes per la premsa el cap de setmana passat a Mèxic.