Ana María Aldón

Ana María Aldón, impactada en saber com ha tornat a casa el pare real del seu fill

Ana María confirma la separació del matrimoni

Ana María Aldón confirmava fa uns dies el que era un secret de domini públic. La relació amb el seu marit es troba totalment trencada i pràcticament es pot dir que estan separats. Almenys això és el que s'interpreta de les paraules que va pronunciar el cap de setmana passat al programa Fiesta.

«Ara mateix no ens resulta difícil fer el que fem, tot és acostumar-s'hi», afirmava. També va assenyalar que «és millor del que teníem, era impossible seguir així. No fem plans de parella, però sí que fem plans amb el nostre fill».

Era la manera que Ana Maria tenia de dir que això s'havia acabat. Tots els mitjans ho van donar per fet, encara que uns minuts més tard ella va intentar desmentir-lo als micròfons d'Europa Press.

La parella ha travessat uns mesos molt complicats, on van haver de suportar una pressió mediàtica excessiva. Procuraven evitar-se i gairebé mai coincidien al domicili familiar. Feien el just per veure's i gairebé sempre en activitats que tinguessin al menor com a protagonista.

Hores després d'aquelles paraules, els mitjans van intentar conèixer la reacció d'Ortega Cano. Arribava a casa seva amb bicicleta, generant-se molta expectació al seu voltant, ja que tothom volia saber si era cert això de la ruptura.

Foto d'Ana María Aldón al programa 'Fiesta'
Ana María Aldón va confirmar la separació al seu programa | Mediaset

Tot i això, el destre va mantenir en tot moment una actitud molt serena i va preferir guardar silenci. Ningú comptava que la dissenyadora desvelés la notícia en aquests moments. Encara que no ho hagin fet oficial, tot indica que en molt poc temps podrien comunicar-ho als seus familiars.

Això sí, intenten ser molt correctes perquè no surti ningú perjudicat, sobretot pensant en el nen que tenen en comú. Ana María Aldón és conscient que el que és realment important és el benestar del menor. D'alguna manera, li encantaria normalitzar la situació i que tot això l'afectés el mínim possible.

Va explicar al programa en què col·labora que «vivim sota el mateix sostre, però cadascú porta la seva vida. Estem convivint, no conversàvem, i ara tenim cordialitat, afecte, respecte», admetia. Suposava un pas més en la seva relació i li semblava «meravellós que sigui així».

Entre ells hi ha una relació molt estreta, sempre pendents del nen. De fet, és la persona que s'encarregarà d'unir-los per sempre. Així doncs, el torero va evitar pronunciar-se sobre el nou rumb que pren la vida amorosa.

Això sí, fa uns dies sí que va intervenir a la televisió per donar suport Gloria Camila, concursant de Pesadilla en el Paraíso. Després de diverses setmanes separats va tenir l'oportunitat de dirigir unes paraules i calmar-lo.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano, en una de les darreres imatges amb Ana María | Europa Press

«Estic bé, amb molts desitjos de veure't, d'escoltar-te, ho estàs fent molt bé», va dir a la seva filla. Indicava que «no volem ningú dels teus que afluixis, ets forta, sensible. Ara és el moment que continuïs sent fort i demostris la teva capacitat, la teva tendresa», eren les paraules que li dedicava.

Ana María Aldón, disposada a fer més passos

Ana María Aldón explicava que «no em plantejo fer un pas enrere, cap endavant sempre». Quan se li qüestiona quan va decidir acabar amb la relació, admetia que va ser «ja fa temps». Va continuar dient que «els dubtes els aclareixes quan ho tens clar».

Encara que no ho volgués confirmar, amb les seves declaracions avançava que la ruptura era un fet. No obstant això, possiblement no han trobat el moment per fer-ho públic a través d'una exclusiva.

Per aquest motiu, hi ha moltes incògnites sobre tot allò que envolta el matrimoni. Diumenge passat, per exemple, la dissenyadora es va allotjar en un hotel proper a Telecincoen lloc d'acudir al domicili d'Ortega Cano.

Ana María Aldón, visiblement molesta, negava als micròfons d'Europa Press que hagués confirmat uns minuts abans la separació. «Jo no he dit això. El que he dit és el que he dit, però no diguis que la meva ruptura és oficial perquè jo això no ho he dit», va apuntar.