Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mercedes Milá

Mercedes Milà descobreix que el petit de casa no deixa de plorar i demana ajuda

Mercedes Milá en xoc després d'això que va passar amb el petit

A Mercedes Milá li encanta pronunciar-se sobre les polèmiques. Sembla, fins i tot, que la persegueixen. A més d'agradar-li la controvèrsia, té molta sensibilitat per les causes injustes. Fa poc, sabíem que la presentadora estava molt conscienciada sobre el que estava passant a Ucraïna. Mercedes Milá es trobava autènticament horroritzada sobre els crims i les penúries que el poble ucraïnès estava patint.

«A mi, en aquest moment, el que m'horroritza, i per això vesteixo completament de negre, és el que està passant a Ucraïna», deia. Tot això en un esdeveniment sobre un projecte de Podimo, del qual és ambaixadora.

Just a aquesta cita anava de negre per fer veure el seu compromís amb les víctimes. «M'horroritza això que fa Putin. M'horroritza la vida d'infern que estan vivint en aquest país, això sí que és important. La gana, la mort, tot això. La resta que vivim aquí… estem fent l'idiota, de veritat, l'idiota», recalcava Mercedes Milá. La periodista estava visiblement afectada pel que passava al país veí a la Unió Europea. Totes les seves energies estaven amb el poble ucraïnès.

Mercedes Milá es mulla

Tot i això, l'última polèmica en què s'ha pronunciat ve de la mà de la xef i presentadora de televisió, Samantha Vallejo-Nágera. La de MasterChef publicava un vídeo que va suscitar moltes crítiques entre els seus seguidors. Samantha penjava al seu perfil d'Instagram un vídeo del seu fill Roscón, que pateix síndrome de Down, plorant. Tanmateix, no era una publicació qualsevol, ja que la xef el va gravar com a càstig per no fer-li cas. 

Tot això va provocar enrenou a les xarxes i va rebre centenars de comentaris contraris al que estava fent Samantha. Entre ells, hi ha els de Mercedes Milá, Anabel Pantoja o Adara Molinero. «No li facis això, i encara menys li graves, si us plau», escrivia Mercedes Milá a la publicació de la xef. «Aquest tipus d'exposició íntima remou i fa mal», s'hi sumava la «influencer» María León.

Anabel Pantoja, per la seva banda, també horroritzada, posava un comentari semblant al de les companyes. «No passa res per posar límits i educar el teu fill, però en la intimitat. Després, si vols, ho expliques als teus seguidors, els trucs i les experiències. Però, filla, no veus que ell no és conscient de la repercussió que pot tenir aquest vídeo?», deia. Adara Molinero escrivia a la mateixa publicació: «El fas plorar per veure la tele, l'espantes amb el fet de castigar-lo i, a sobre, el graves i ho puges. Hauries de respectar-lo a ell i a la seva intimitat».

En poc temps, la jurat de MasterChef es va convertir en «trending topic». En veure totes les crítiques que li plovien, la mateixa Samantha ha hagut d'actuar sobre això i penjar un vídeo pronunciant-s'hi. «Roscón, com tots els nens, plora per ximpleries, i és increïble com passa del riure al plor en mil·lèsimes de segon. És un nen feliç i ajuda moltíssim a mares que tenen nens amb síndrome de Down a donar visibilitat a aquesta condició», deia contundent.

«Sento molt la gent que ha ofès aquest vídeo, que no era gens apropiat. No era la intenció», manifestava amb sinceritat. D'aquesta manera, s'ha volgut disculpar qui hagi pogut sentir-se dolgut per les imatges del nen que no parava de plorar desconsolat a càmera.

Mercedes Milà mai no callarà per les injustícies i les polèmiques. La presentadora es caracteritza per pronunciar-se sempre a favor dels més desafavorits i sembla que continuarà així.