Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler confirma les sospites sobre Vargas Llosa després de marxar de casa

Isabel Preysler està disgustada pel qual ha fet la seva exparella

El passat 28 de desembre, Isabel Preysler va anunciar la seva ruptura amb l'escriptor Mario Vargas Llosa. Des de llavors, molts han estat els comentaris sobre els motius més enllà del que s'ha explicat a la revista Hola!. Però allò que pocs esperaven és que l'altre protagonista de la història aportés la seva versió davant dels micròfons dels reporters.

La notícia va provocar una agitació mediàtica tan gran que Isabel i Mario es van allunyar del focus i d'Espanya; ella als Estats Units, ell a França. Gairebé una setmana després de la publicació de la portada, el Nobel trencava el silenci i la discreció a què ens té acostumats. Vargas Llosa tornava de París, on havia rebut el nou any amb el seu fill Álvaro.

Imatge de Mario Vargas Llosa baixant d'un cotxe
Mario Vargas Llosa ha tornat del seu viatge a París i ha fet declaracions sobre la ruptura | GTRES

L'escriptor ha volgut confirmar que la ruptura amb Isabel Preysler és real, per una banda. Però que els motius són diferents dels explicats a la revista, de l'altra. «Aquests motius no són certs», va puntualitzar Mario a la seva tornada de la capital francesa.

Isabel Preysler no aporta l'única versió

Els mitjans de comunicació esperaven la seva arribada a la porta del seu domicili al centre de Madrid. Allà va ser on l'exparella d'Isabel Preysler feia aquestes declaracions: «Jo em trobo molt bé». L'escriptor, que no va voler donar més detalls a la premsa, va desmentir que la gelosia fos la causa: «Els motius de la ruptura no existeixen».

Una versió gens coincident amb l'aportada a la revista Hola!: «Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament». Aquest era el missatge amb què Isabel Preysler anunciava la seva ruptura. Durant el mes de desembre, segons aquesta publicació, després d'una escena de gelosia, l'escriptor hauria abandonat l'habitatge on convivien.

Tanmateix, se sap que aquesta no ha estat l'única crisi viscuda per la parella. Per exemple, a principis de l'estiu passat, Vargas Llosa va tornar al seu pis al centre de la capital. En aquell moment, tots dos van veure's obligats a desmentir els rumors de ruptura, que ara finalment s'han confirmat.

Isabel Preysler ja va desmentir un distanciament a l'estiu

Preysler llavors va assegurar a la seva revista: «No hi ha cap tipus de distanciament, ni tan sols físic». Mario, per la seva banda, va sortir en defensa de la seva relació amb Isabel i va declarar que estaven «bé». L'escriptor peruà justificava haver-se instal·lat al pis de la família per ser punt de trobada per a les visites dels fills a Espanya.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler va anunciar la separació el mes de desembre passat | Catalunya Diari

Dies després, la parella va viatjar a Eivissa per reunir-se amb els amics i familiars de Gisela Rich després de la seva mort. La multimilionària va ser amfitriona d'Isabel Preysler i Miguel Boyer durant uns quants estius, i més tard també de l'escriptor. Aquest viatge va confirmar que no hi havia ruptura i ell va tornar a la casa de Puerta de Hierro.

Les paraules de l'escriptor a la premsa haurien decebut Isabel Preysler, ja que no esperava que la seva exparella es pronunciés davant dels mitjans. Aquesta actitud fa que augmentin els rumors, en comptes d'aturar tota mena d'especulacions. Per contra, Isabel nega que el motiu sigui la negativa de Vargas Llosa a contraure matrimoni.

Segons apunten alguns mitjans, Isabel Preysler té sospites que són els fills del Nobel els que estan darrere de certes «xerrameques». Per la seva banda, Mario, segons el diari El Mundo , es troba «feliç» i «il·lusionat», preparant el seu nou llibre i el seu discurs a l'Acadèmia Francesa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp