Imatge d'Antonella Rocuzzo amb Shakira.

Antonella Rocuzzo oblida la guerra amb Shakira: acostament inesperat i dard a Piqué

Shakira, que es quedarà a Barcelona fins al mes de juny, enceta el 2023 amb un missatge encriptat a Gerard Piqué

És de domini públic. Shakira i Antonella no eren íntimes. Ni molt menys. Quan Leo Messi i Gerard Piqué compartien vestidor a Can Barça era habitual veure com les dones dels futbolistes s'ajuntaven per anar a sopar o per veure els partits. 

Però ràpidament hi ha haver conflictes. Antonella i Shakira no es portaven del tot bé. Segons sembla, Rocuzzo era amiga de l'ex de Piqué, Núria Tomàs, i per això va mantenir sempre una espècie de mala maror amb Shakira. Ara, però, les tornes podrien haver canviat per una cosa tan simple com un 'gest' a Instagram

La cantant ha encetat l'any nou amb un missatge amb un dard claríssim a Piqué. Fins aquí tot 'normal'. El més curiós de tot plegat, però, ha estat que Antonella Rocuzzo, la dona de Messi i amb qui Shakira mantenia a priori una mala relació, l'ha volgut contestar enviant-li tres cors. 

El principi de quelcom més?

Dard a Piqué

«Encara que les nostres ferides continuïn obertes en aquest nou any, el temps té mans de cirurgià. Encara que algú ens hagi traït s'ha de seguir confiant. Davant el menyspreu, seguir valorant. Perquè hi ha més gent bona que indecent», deia Shakira

«Les nostres llàgrimes no són un menyspreu, reguen el terra on naixerà el futur. Ens fan més humans, perquè en ple desamor poguem seguir estimant», sentenciava. 

I ara què?

A priori Shakira havia de marxar amb els nens a Miami, als Estats Units, abans de Reis. Segons Laura Fa, però, la cantant colombiana es quedarà a Barcelona. El motiu? l'estat de salut del seu pare, que és delicat des de fa molt temps. 

Els nens, Milan i Sasha, per tant, es quedarien a Catalunya fins l'estiu, i seria aleshores quan marxarien a Miami. Alea iacta est

El trasllat haurà d'esperar uns mesos

Les circumstàncies manen i la cantant haurà de retardar la seva mudança. L'estat de salut del seu pare, William Mebarak, ha patit un gran deteriorament els últims mesos. La primavera passada va patir una greu caiguda que li va provocar seriosos traumatismes, des d'aleshores ha hagut de ser ingressat diverses vegades.

La mateixa cantant colombiana, molt preocupada pel seu pare, s'ha ocupat personalment de la salut i de la rehabilitació. Aquest és el motiu que hauria canviat els plans de l'artista. El viatge s'hauria de fer en un avió medicalitzat i el pacient hauria d'anar acompanyats de part de l'equip mèdic que atén el senyor Mebarak a la clínica Teknon de Barcelona.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp