Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler ja no pot més i assenyala al seu gendre per tot el que està passant

Tot sembla indicar que no veu amb bons ulls al xicot de la seva filla, Tamara Falcó

Des que es va estrenar l'esperada docu-sèrie Tamara Falcó: La Marquesa, tant Isabel Preysler com Mario Vargas Llosa no han parat d'estar constantment al focus mediàtic. Si ja era una de les parelles més perseguides pels mitjans, ara encara més.

La veritat és que al documental, que va veure la llum el passat 4 d'agost, s'han mostrat alguns detalls de la vida privada de la parelleta. I és que, malgrat ser personatges públics, la 'socialité' i el peruà són força gelosos de la seva intimitat.

Com s'esperava, en estar exposats davant les càmeres les 24 hores a causa de la sèrie-documental, a poc a poc s'han anat percebent detalls que, al principi, passaven desapercebuts. Per exemple, una possible mala relació entre Isabel Preysler amb el seu gendre, Íñigo Onieva.

Foto d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler no ha pogut evitar que una dada sobre la seva vida surti a la llum | GTRES

La tensa relació entre Isabel Preysler i Íñigo Onieva

No hi havia cap dubte que només sortir a la llum l'anhelat documental de la filla d'Isabel Preysler, acapararia molts titulars de diferents mitjans. I la veritat és que no n'hi ha per menys perquè episodi rere episodi, la família mostrava més detalls sobre la seva intimitat.

Evidentment, un dels aspectes que més suscitava l'interès de la premsa era la faceta de Preysler com a sogra. I encara que no es vol pronunciar sobre qui és el seu gendre preferit, el cert és que, segons s'ha pogut veure a la docu-sèrie, sabem de qui es podria tractar.

Sens dubte, l'ullet dret de la parella de Vargas Llosa seria Fernando Verdasco, parella d'Ana Boyer. I, malauradament per a Tamara Falcó, qui no hauria aconseguit guanyar-se el cor de la seva mare seria Íñigo Onieva.

Ja per l'any 2020 va donar a entendre que no li feia força gràcia el xicot de la seva filla quan li van preguntar si es considerava una bona sogra. «Jo no soc la que hauria de contestar això. Pregunteu a les meves dues nores i als meus dos gendres a veure què et diuen», deia oblidant-se que li faltava un per explicar.

D'altra banda, tal com es va poder veure a l'últim episodi de la docu-sèrie, va regnar la tensió al sopar on es trobaven, entre els assistents, Preysler i Onieva. I és que l'empresari va fer un pacte amb la 'influencer' davant dels convidats que consistia que l'acompanyés a les discoteques.

De fet, va ser visible que a la mateixa Isabel Preysler no li va fer gens de gràcia aquest acord per les mirades de reüll que dedicava al xicot de la seva filla.

▶️ Vídeo del dia

En canvi, si per la sèrie ja es podia intuir la tensa relació entre Isabel Preysler i Íñigo Onieva, també es va poder percebre qui n'és el favorit. Les vegades que va aparèixer en escena Fernando Verdasco, la 'socialité' es mostrava encantada. A més, no només sembla ser el seu predilecte, sinó també de la resta de la família.

Sigui com sigui, la veritat és que el tenista s'hauria guanyat el cor de l'exdona de Julio Iglesias per una senzilla raó. Mesos abans de contraure matrimoni amb Ana Boyer, Verdasco va accedir a mudar-se a l'habitatge de la seva sogra a Puerta del Hierro, decisió que l'hauria acabat d'enlluernar.

Alba Carillo, que aleshores seguia casada amb Feliciano López, íntim amic del tenista, va confirmar aquesta dada. «No li tremola el pols ni per signar talons ni per titllar convidats a la llista de casaments. Per ser el seu gendre has de complir les 3 'inguis': que vinguis, que convinguis i, sobretot, que tinguis», deia entre rialles.

Així doncs, hi ha la possibilitat que Íñigo Onieva no hagi accedit a cap d'aquestes tres obligacions, provocant així la molèstia de la mateixa Isabel Preysler.

Primer pla d'Íñigo Onieva
L'empresari podria ser el gendre menys preferit d'Isabel Preysler | Europa Press

Isabel Preysler: «no vull ser una sogra pesada»

I malgrat que tot sembla indicar que aconseguir el vistiplau d'Isabel Preysler és molt difícil, fa uns anys no ho era. Amb motiu de la relació del seu fill Enrique Iglesias amb Anna Kournikova, la 'socialité' va confessar com portava el paper de sogra.

«Com a mare m'encanta que els meus fills siguin feliços. Sempre respecto les decisions que prenguin. El que no vull ser és una sogra pesada», revelava.

Això sí, sembla que ara està més centrada en aquesta faceta que abans. Per tant, no hi ha dubte que Íñigo Onieva s'ha d'esforçar més per guanyar-se aquest lloc que sembla que té adjudicat Fernando Verdasco.