Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló decideix no tornar a casa després d'estar ingressada sola a l'hospital

Es complica l'embaràs de Xisca, ingressada des del 22 d'agost passat

Xisca Perelló és conscient que la seva salut passa per un seriós sotrac després que a les 31 setmanes d'embaràs hagi patit un contratemps. La realitat és que s'ha vist obligada a ingressar en un hospital. Tot va passar el 22 d'agost passat, quan la mallorquina va ser ingressada en una clínica privada de Palma de Mallorca.

Xisca Perelló, la parella de Rafa Nadal, presenciant un partit a Wimbeledon, a Londres.
Xisca, ingressada a la setmana 31 del seu embaràs | GTRES

Això sí, aquest fet no va sortir al públic fins dimecres 24. En un primer moment, amb prou feines es coneixien els detalls d'aquest ingrés de Xisca, que ha preocupat Rafa Nadal a milers de quilòmetres de distància.

Xisca no podrà tornar a casa després de les complicacions en el seu embaràs

La veritat és que l'ingrés es produïa al cap de gairebé vuit mesos de l'embaràs de la jove empresària, parella del campió de Manacor. El Diario de Mallorca va publicar, aleshores, que Xisca hauria de romandre en observació pel seu delicat estat. I fins i tot es va arribar a dir que podria ser operada de manera imminent.

▶️ Vídeo del dia

Per sort per al matrimoni format per Xisca i Rafa, l'assumpte no era de la gravetat que al principi es va arribar a publicar. Segons les informacions del diari La Razón, l'estat de Xisca no és greu però haurà de romandre ingressada com a mínim dues setmanes més.

Fins a mitjans de setembre, coincidint amb el tram final de l'US Open, Grand Slam que està disputant Nadal des d'ahir, Xisca no podrà sortir de l'esmentat centre.

El consell dels metges que provoca el canvi de domicili de Xisca

El motiu pel qual la mallorquina no podrà tornar a casa és perquè els metges volen fer-li un seguiment constant. Així, però, han aconsellat a Xisca que no s'alarmi. Quan els professionals mèdics decideixin que la jove en pot sortir, ha d'evitar tornar a casa seva a Porto Cristo. Li han aconsellat que es quedi vivint en un domicili proper al centre mèdic.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca Perelló estan en contacte constant tot i estar separats per milers de quilòmetres | GTRES

En aquest cas, la solució és a sobre de la taula. Maribel, la cunyada de Xisca, serà la persona que aculli la dona de Rafa Nadal en una casa que té a Palma de Mallorca. Aquesta seria la ubicació ideal perquè la jove descansi i pugui passar les últimes setmanes d'embaràs tan a prop com sigui possible dels metges. Uns metges que l'estan atenent en tot aquest temps amb les millors cures del món.

Nadal, enfadat després de filtrar-se els problemes de la dona

Això sí, que la setmana 34 la jove abandoni el centre mèdic és una cosa que encara s'ha de veure. Els metges volen seguir pas a pas l'evolució de Xisca. Ho faran així per confirmar que tot va bé i que d'aquí a uns dies se'n podrà anar a viure temporalment amb la seva cunyada Maribel.

Mentrestant, Rafa Nadal debutava ahir amb victòria en quatre sets a la primera ronda de l'US Open. I segons ha publicat un conegut mitjà digital, el tenista balear estaria molt enfadat per aquesta filtració de l'ingrés de la seva dona.

Muntatge Xisca Perelló amb Rafa Nadal
Xisca Perelló, lluny del seu marit, Rafa Nadal, en el moment més delicat | CatalunyaDiari

El cas és que el matrimoni sempre s'ha mantingut el més discret possible pel que fa als temes de la vida privada. I aquest especialment li ha molestat notablement el 22 vegades campió de Grand Slam. Nadal està en contacte permanent amb Xisca. I si el seu estat es compliqués en algun moment, el de Manacor no dubtarà a fer la maleta i tornar a la seva terra natal per ser al seu costat.