Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

Antonio Resines admet que fa temps que no sap res d'ella i creixen els rumors

Antonio Resines prefereix no parlar del tema

Antonio Resines acaba de confirmar que fa força temps que no sap res sobre una de les seves grans amigues. I és que, malgrat ser de les persones amb qui va parlar primer després de sortir de l'hospital, a hores d'ara, no en sap res.

El mes de desembre passat, Antonio Resines va haver d'anar a urgències després de donar positiu en coronavirus. Però, després de diversos dies ingressat a l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, les coses van començar a empitjorar. I és que aquest guanyador del Premi Goya va haver de ser portat a la UCI d'aquest centre després de patir una pneumònia bilateral provocada per una insuficiència respiratòria derivada del Covid-19.

Imatge d'Antonio Resines al tanatori de Juan Diego.
L'actor va ingressar a la UCI com a conseqüència del Covid-19 | Europa Press

Ara, tot i haver estat gairebé 50 dies dins de l'UCI lluitant per la seva vida, Antonio Resines ha fet una confessió sorprenent sobre una de les dones més famoses del nostre país. En una de les primeres entrevistes després de rebre l'alta hospitalària, el de Torrelavega va assegurar que una de les persones que primer es va posar en contacte amb ell va ser la infanta Cristina, però que, avui dia, la seva relació s'ha refredat una mica.

Antonio Resines explica què és el que l'uneix a la Infanta Cristina

Antonio Resines ha deixat sense paraules els seus seguidors en fer pública la seva amistat amb la Infanta Cristina. I és que ningú no es podria imaginar que entre aquest conegut actor i la germana de Rei d'Espanya hi hauria algun tipus de vincle.

Segons ha explicat el mateix artista, la seva dona Ana Pérez-Lorente és molt amiga de les dues filles de Sofia de Borbó des que van coincidir de petites al col·legi Santa María del Camino. Mesos després d'aquesta confessió, Antonio Resines es va deixar veure amb Cristina de Borbó després de la seva sonada separació d'Iñaki Urdangarín. «Està bé», va assegurar dies després, sense voler entrar en detalls.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
La dona d'Antonio Resines va coincidir a l'escola amb la infanta Cristina | Europa Press

Avui dia, l'actor ha decidit continuar adoptant la mateixa postura en relació amb l'exduquesa de Palma. A l'estrena de la seva última pel·lícula, El test, ha tornat a jugar a distracció amb els mitjans de comunicació del nostre país. «Qui és Cristina?», ha preguntat en veu alta, evitant contestes a com es troba la filla de Joan Carles. «No ho sé, no l'he vist».

Antonio Resines va tenir una cita amb un membre de la família reial

En una de les seves últimes entrevistes, Antonio Resines va compartir amb tots els oients del programa de Cadena Ser, Hoy por Hoy, una de les trobades que va tenir després de passar 48 dies a l'UCI.

El mes d'abril passat, l'actor va acudir a l'estudi d'aquest conegut espai radiofònic per parlar de Sentimos las molestias, la nova comèdia de Movistar Plus. Però, com s'esperava, el de Torrelavega va aprofitar l'ocasió per agrair totes les mostres d'afecte i suport que havia rebut durant la seva estada a l'hospital. «La gent s'ha preocupat molt per mi».

Fotomuntatge d'Antonio Resines i Cristina de Borbó
Antonio Resines té molt bona relació amb la infanta Cristina | ESPAÑA Diario

Arran d'aquesta conversa, Antonio Resines va assegurar que durant tot aquest temps ha rebut una gran quantitat de trucades i missatges de diverses personalitats del nostre país. Però el que més va sorprendre va ser saber que els Reis Felip i Letícia també es van interessar per la seva salut.

Tot i això, els monarques no van ser els primers de la Casa Reial a mostrar la seva preocupació per l'actor. Dies abans, les infantes Cristina i Elena també li van enviar un missatge de suport.

▶️ Vídeo del dia

Fins i tot la Reina emèrita mateixa es va interessar per la salut de l'intèrpret. I, encara que van arribar a fixar un dia per veure's, avui dia, encara no s'ha produït aquesta trobada. «Quedem per fer un cafè. El que passa és que encara no hem consumat la cita».