Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i la seva filla Noa

La filla d'Anne Igartiburu revela que la notícia de sa mare és veritat i s'ha acabat

Anne rep un cop a dies del començament de la nova temporada

Anne Igartiburu és una presentadora de televisió coneguda per tothom i que fa prop de tres dècades que treballa als mitjans de comunicació. És una professional solvent i molt estimada per la gran majoria dels seus companys de professió.

Especialment, ha estat reconeguda pel seu treball presentant un dels programes més longeus de televisió espanyola, Corazón. La basca ha estat l'encarregada d'explicar als espectadors les notícies més sucoses dels famosos i mai no s'ha dubtat del seu valor a TVE.

A més, Anne Igartiburu també ha estat una de les cares visibles de TVE a l'hora de tancar l'any televisiu. I és que l'hem vist moltes vegades presentant les Campanadas de Fin de Año, tant acompanyada per Ramón García com per Ana Obregón l'any 2020.

Anne Igartiburu ja coneix el futur que li espera després de l'estiu

Sens dubte, a tots ens ha agafat per sorpresa que TVE deixi de comptar amb ella per presentar l'espai que tant èxit li ha donat a Igartiburu. La veritat és que l'ens públic està en clara reestructuració de la graella de cara a aquesta temporada que està a punt de començar.

Imatge d'Anne Igartiburu posant a un photocall
Anne Igartiburu es queda sense el seu programa Corazón de cop i volta | GTRES

La propera estrena del programa Hablando claro, el nou espai presentat per Marc Calderó i Lourdes Maldonado, farà que finalitzin les emissions de dilluns a divendres de l'espai que condueix la periodista basca. No és la primera vegada que Anne rep un cop de tals proporcions dels caps de la seva cadena de tota la vida. La presentadora ja va patir l'ajornament temporal de Corazón quan es va estrenar Mejor contigo, conduït pel basc Ion Aramendi.

Anne Igartiburu es queda a l'atur després de la cancel·lació de Corazón

La veritat és que aquest nou format va ser tot un fracàs i ara Televisió Espanyola ha decidit que amb l'estrena del programa Mejor contigo, Anne es queda fora de la graella.

De la temporada que està molt a prop de començar, se sap que s'estrenarà el proper 12 de setembre. Així doncs, començarà una nova etapa a la cadena principal de l'ens públic. La hora de La 1 ocuparà la franja entre les 8.00 i les 11.30 amb Silvia Intxaurrondo i Marc Sala als comandaments.

Primer pla de Marc Calderó.
Marc Calderó serà un dels presentadors del programa que substituirà el lloc d'Anne Igartiburu | TELECINCO

Entre les 11.30 i les 15.00, arribaran Lourdes Maldonado i Marc Calderó amb Hablando claro, un nou format que abordarà l'actualitat. A més, també seran protagonistes les connexions en directe amb reporters a diversos punts del nostre país.

Cal assenyalar que Maldonado i Calderó apareixeran per primera vegada a TVE després d'una extensa experiència professional a la televisió. Cada presentador tindrà una tasca concreta al programa. Mentre que la Lourdes ens estarà posant al dia de l'actualitat i moderarà la tertúlia, Marc tindrà una altra comesa.

El nou format amb Marc Calderó i Lourdes Maldonado en té la culpa

El que va ser substitut de Sonsoles Ónega a Ya es mediodía haurà de portar els continguts més importants, afegirà dades i posarà en relació titulars i notícies.

Amb tot, a partir de les 8.30 i fins a les 15.00, TVE obrirà la seva programació matinal a l'actualitat en tots els seus fronts. Això fa que TVE deixi sense feina els companys de Corazón, amb Anne Igartiburu al capdavant, un programa mític al qual TVE s'ha agafat durant molt de temps per créixer en audiències.

La veritat és que, amb aquesta modificació en la seva estratègia televisiva, el format queda fulminat de dilluns a divendres. I deixa la seva presentadora sense reacció a dies que comenci una nova temporada.