Primer pla de Makoke.

Makoke ho confessa: el secret a veus sobre el seu fill Javier és cert

L'exdona de Kiko Matamoros s'ha quedat de pedra en saber la realitat de la situació econòmica del fill

No hi ha dubte que Makoke està vivint un estiu tranquil. I és que l'exdona de  Kiko Matamoros ha passat aquesta temporada de calor a autèntiques platges paradisíaques del nostre país. Així mateix, com la resta de celebritats espanyoles, no ha dubtat a passar uns dies a Eivissa, on s'ha pogut relaxar al màxim.

De fet, tot apunta que l'excol·laboradora continuarà amb les vacances idíl·liques malgrat que el retorn a la rutina és a tocar. La veritat és que no se sap amb certesa si la mare d'Anita Matamoros tornarà a la petita pantalla com a tertuliana d'algun format.

Des de la cancel·lació de Viva la vida el juny passat, Makoke es va quedar de forma sobtada sense feina. A partir d'aquell moment, el futur televisiu de l'excol·laboradora estava a l'aire, ja hi havia mostres que aniria a formar part d'un altre espai de la cadena.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke no pot evitar preocupar-se pel seu fill | EP

Ara, centrada a descansar i allunyar-se de la presència de les càmeres, ha escoltat les darreres declaracions que ha fet el seu fill, Javier Tudela. Unes paraules que, sens dubte, han generat certa polèmica.

Makoke, testimoni de la situació econòmica del seu fill

El fill gran de Makoke, Javier Tudela, és un dels influencers més reconeguts del nostre país. Amb un total de 126 mil seguidors al seu perfil d'Instagram, el jove es dedica a aquest món com la majoria de fills de celebritats.

A més, no només compta amb aquesta feina, sinó que també està centrat en la seva faceta com a pare. Però a ningú no se li oblida que el germà d'Anita Matamoros, al principi, va començar a seguir els passos de la seva mare. Per descomptat, les seves aparicions a la televisió donaven molt de què parlar, sobretot, quan protagonitzava algun enfrontament amb KIko i Laura Matamoros.

Tot i això, des de fa un parell d'anys, el fill de Makoke es manté allunyat de la petita pantalla. Això sí, no té cap impediment a contactar amb els mitjans, raó per la qual de tant en tant acapara algun titular.

Justament, fa uns dies, Javier Tudela va assistir a l'estrena de la nova pel·lícula de Blanca Suárez, El test. Com calia esperar, els periodistes presents no van dubtar a acostar-s'hi per fer-li unes quantes preguntes.

Una va ser sobre el futur econòmic del jove. Així mateix, quan el reporter li va plantejar si preferia 100 mil euros ara o un milió d'aquí a uns anys, el fill de Makoke no s'ho va pensar ni un segon. «Soc d'un milió d'aquí a deu anys, soc així, prefereixo tenir alguna cosa assegurada», començava dient. «Ara mateix estic una mica més tranquil i d'aquí a deu anys se sap. És assegurar, ara que tinc una família, un fill i la resta, és assegurar-ho», explicava.

Pla general de Javier Tudela
Javier Tudela revela la veritat sobre la seva situació econòmica | Europa Press

Davant la sorpresa del periodista perquè pensava que era ric, Javier Tudela va haver de pronunciar-se finalment si estava tenint problemes econòmics tot i mostrar tot el contrari a les xarxes socials. «Jo ho intento, però ho seré», admetia. «A veure, tot s'ha d'agafar amb pinces. Espero ser-ho algun dia, treballant molt i més. Però ara mateix no ho soc», s'explica novament.

Per descomptat, no és la primera vegada que es rumoreja sobre la situació econòmica de la família de Makoke. Tot i això, ara, per fi, el fill de l'excol·laboradora ha volgut tancar d'una vegada per totes aquest assumpte.

Javier Tudela respon a Kiko Matamoros

D'altra banda, un altre dels temes que li van preguntar a Javier Tudela va ser sobre el recent conflicte que va tenir amb Kiko Matamoros a causa de l'estat de la casa de la seva mare. Fa unes setmanes, el tertulià va ser testimoni de com Sálvame filtrava unes imatges en què es veien en quines condicions es trobava el que una vegada va ser el seu domicili.

«Si això està així per fora, com estarà per dins. Jo quan hi era havia contractat un jardiner i hi havia unes plantes de bambú molt boniques, però m'és igual», deia sobre això.

▶️ Vídeo del dia

Ara, aprofitant l'ocasió, va voler relaxar l'ambient tens dient el següent. «Jo obro les meves portes a tothom que vulgui venir a casa meva», començava dient l'influencer. «Com vetarem l'entrada a ningú? Qui soc jo per vetar entrades?», feia broma.

Tot i que tot sembla indicar que aquest enfrontament s'ha acabat, només el temps dirà si el tertulià decideix contestar, de nou, al que va ser el seu fillastre.