Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva mare, Isabel Preysler, i el seu xicot, Iñigo Onieva

Isabel Preysler, al límit: Tamara ignora els seus consells i es declara a Iñigo Onieva

La marquesa de Griñón li hauria posat límits al seu xicot

Tamara Falcó sembla haver-se fet un tip dels constants menyspreus del seu xicot, Iñigo Onieva. Per això, la marquesa de Griñón ha decidit posar-li un alt d'una vegada per totes.

No és la primera vegada que les contínues festes d'Onieva posen en el punt de mira a la parella, que insisteix a desmentir qualsevol mena de crisi. De fet, la filla d'Isabel Preysler sembla molestar-se amb les insinuacions de la premsa sobre les infidelitats del seu xicot.

Però, després d'haver sortit a la llum unes noves imatges en què Iñigo es deixava veure en actitud més que afectuosa amb una altra noia, Tamara acabava per explotar.

«A Tamara Falcó igual se li lleven les ganes de casar-se amb Iñigo Onieva quan vegi el que ha estat fent mentre ella ha estat de viatge a les Maldives», advertien des de 'Socialité'.

Muntatge fotogràfic de Tamara Falcó i Iñigo Onieva
A la imatge de sota a la dreta s'observa a Iñigo gaudint d'una nit de festa amb una altra dona | GTRES / xarxes socials

I és que Iñigo es donava una bona festa en absència de la seva xicota, coincidint amb la festa nacional del 12 d'octubre.

Tamara Falcó ignora les advertències dels seus amics i familiars

L'entorn de la marquesa de Griñón estaria molt preocupat per aquesta situació i ja li haurien advertit que aquesta relació no li convé. No obstant això, ella es nega a escoltar els consells de les seves amigues i segueix endavant amb el que considera l'home de la seva vida.

De fet, fins i tot estaria plantejant-se passar per l'altar, tot i tenir-ho tot en contra. Així mateix, es rumoreja que ni tan sols Isabel Preysler dona el vistiplau al xicot de la seva filla, però no li queda d'una altra que acceptar-lo dins de la família.

Isabel Preysler posant en un photocall somrient pla mitjà
Isabel Preysler no acaba d'acceptar al xicot de la seva filla | GTRES

Ni tan sols el costós viatge a Maldives al costat de la seva mare, de 5.000 euros la nit, ha aconseguit que la 'sociliaté' canviï d'opinió sobre la seva parella.

Aconseguiran els seus incondicionals obrir-li els ulls davant els excessos d'un Iñigo que no posa límits a les seves sortides fins a altes hores de la matinada?

Així és, perquè sembla que moltes de les discoteques de la capital ja tenen a l'empresari entre les seves llistes de clients VIP. A més, ell tampoc sembla que tingui ganes de canviar la seva actitud, ja segueix amb els seus malbarataments tot i l'assetjament de la premsa.

Tot el contrari a la seva noia, que sembla enutjar-se cada vegada més. Per això, li hauria donat un seriós ultimàtum perquè se centri d'una bona vegada.

«Molt desagradable que vingueu un diumenge a preguntar-me aquestes coses que no us incumbeixen. És molt desagradable! Us ho hauríeu de plantejar», responia a la premsa quan la increpaven.

Tamara Falcó i Iñigo Onieva a Madrid, el 20 de febrer de l'2021
La imatge que deixa clar si Tamara Falcó ha patit una infidelitat del seu noi| GTRES

Recentment, els enamorats demostraven públicament viure aliens als rumors, i és que Iñigo acudia per primera vegada a 'El Hormiguero' per donar suport a la seva noia, on es feien una preciosa demostració d'amor.

Durant una divertida ronda de preguntes que Falcó realitzava al costat de Pablo Motos, el presentador li feia escollir entre no tenir telèfon mòbil mai més o oblidar del seu nòvio.

En aquest moment, ella assegurava de manera tendra que sempre l'escolliria a ell. «Em quedo amb ell», manifestava a so de bombo i platerets rebent els aplaudiments dels espectadors.

Mentrestant, Iñigo, que es trobava a les grades, li agraïa les paraules a la seva enamorada fent un cor amb les mans quan li enfocaven les càmeres. Llavors, una bona prova que la seva relació segueix vent en popa. Recordem que l'empresari ha estat al seu costat en tot moment, fins i tot en alguns dels esdeveniments més importants de la seva vida.

Per exemple, quan a finals de setembre es graduava com a xef. Una ocasió en què Tamara aprofitava per dedicar-li el títol obtingut: «Tot esforç té la seva recompensa. Gràcies a 'Le Cordon Bleu' i a tots els meus professors per fer aquesta experiència única».

«També a Iñigo Onieva per fer d'ajudant cada dia i provar els meus plats. A tots els meus companys de grau, perquè ha estat una experiència dura però molt gratificant. A partir d'ara, estic segura que a la meva família li agradaran molt més els meus plats», manifestava.