Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández, enfonsat, reapareix a les xarxes després de deixar la televisió

Kiko ha donat senyals de vida en un moment molt difícil

Kiko Hernández està vivint un dels moments més durs de la seva vida. I és que, a més de fer front a l'artritis psoriàsica que pateix, ha perdut diverses persones molt importants per a ell. D'aquí que estigui travessant una etapa de tristesa i desolació que li ha fet deixar temporalment la televisió.

Ara, però, ha volgut donar senyals de vida a les xarxes socials. Per aquest motiu, ha fet una publicació en què deixa clar que poc a poc va assumint la situació.

Kiko Hernández, enfonsat i desolat

Fa més o menys un parell de setmanes, Kiko es va enfonsar al plató de 'Sálvame'. La malaltia li està passant factura, i a aquesta s'hi ha unit la mort de tres persones especials en poc temps. Ha perdut la seva tieta i les seves amigues Mila Ximénez i Begoña Sierra.

Va aparèixer desolat i va dir que estava molt malament. «La Begoña era com una segona mare per a mi. Tot i que ha tingut una malaltia llarga i dura, per a mi ha sigut inesperat», va afirmar.

A això va afegir: «Porto un any... No puc més. Se m'ha ajuntat dol amb l'altre i amb l'altre, i arriba un moment que rebentes. No soc de prendre'm pastilles, però dilluns em vaig prendre no sé quants Lexatines perquè no sabia on era».

«No sabia si era a l'hospital, al tanatori... Se me'n va anar el cap. És terrible».

Així mateix, va exposar: «Fa diversos dies que hi penso; necessito descansar un temps. Begoña sempre em deia: "No marxis mai de 'Sálvame", però per la meva salut mental necessito parar. Ahir tenia idees rares al cap, i necessito parar, respirar i fer un procés que no he fet amb la Mila ni amb la meva tieta».

Foto de el famós en primer pla
Kiko Hernández està passant una època complicada | GTRES

En aquest punt, Jorge Javier Vázquez li va aconsellar que es posés en mans d'un psicòleg perquè l'ajudés a afrontar el dol. Hernández va agafar la recomanació del presentació i va afegir: «Hi ha moments en què ja no tens ganes ni d'aixecar-te del llit. I no m'ho puc permetre».

No va poder evitar les llàgrimes i va optar per anar-se'n de plató, cosa que va deixar tothom estupefacte. Davant la situació, Jorge Javier va afirmar: «És el moment més dur que hem passat en aquest programa».

[

Kiko Hernández reapareix a les xarxes socials

Després de diversos dies de silenci absolut, Kiko ha decidit tornar a aparèixer 'a escena'. Ha fet una publicació al seu compte d'Instagram que ha alegrat els seus seguidors, que estan preocupats per ell.

En concret, ha escrit: «Al cap i a la fi, la vida continua». Una frase que ha acompanyat amb una imatge d'unes fulles de tardor.

[Instagram] CVWCmxvslu _ [/ instagram]

D'aquesta manera ha deixat clar que, a poc a poc, va sortint del pou. Sí, que està assimilant les pèrdues que ha patit. I també ha volgut transmetre que cal seguir endavant, no només per ell mateix, sinó també per les seves filles.

Els seus fans no han dubtat a deixar-li missatges d'ànim i suport. Li han escrit frases com «La vida és així d'injusta, però cal seguir caminant» o «Cal continuar caminant, perquè la vida és un regal».

En aquesta mateixa línia, li han dit: «T'estimem», «Et trobem a faltar» o «Malgrat tot, la vida continua tenint sentit».

Suport que Kiko agrairà i que segur que li anirà molt bé per a recuperar-se i animar-se. Quan estigui del tot bé, es reincorporarà a 'Sálvame', però de moment encara no se sap quan serà.