Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Olga Moreno està desesperada: Exigeix saber-ho tot sobre la infidelitat d'Antonio David

La dissenyadora hauria demanat al seu entorn més proper que li donin tota la informació que tenen al respecte

Olga Moreno hauria arribat al seu límit després de patir una setmana molt complicada. I és que després de sortir a la llum el seu divorci amb Antonio David, la dissenyadora ha evitat pronunciar-se al respecte.

Això, sumat als rumors sobre que el seu marit ha pogut ser-li infidel amb una famosa reportera de Telecinco, han provocat que Olga exigeixi explicacions, tal com ha confirmat Terelu Campos al programa 'Viva la vida'.

La tertuliana ha explicat que la guanyadora de 'Supervivientes' ha recorregut completament desesperada al seu entorn més proper per reunir tota la informació possible sobre la deslleialtat del seu marit. Una manera de fer un pas endavant enmig de tot el caos.

«Olga li està demanant a les persones que l'estimen informació sobre Antonio David... Ha demanat als seus éssers estimats que li expliquin la veritat», ha explicat Campos.

Olga Moreno al costat d'unes amigues al juliol de 2021
Olga Moreno hauria hagut de patir en secret les actituds d'Antonio David Flores | GTRES

Tot i que Moreno ha intentat mantenir la tranquil·litat, això no implica que la informació la faci dubtar. I és que el castell de cartes que havia construït la parella trontolla amb més força que mai.

Però, el comportament que tenen tant Olga com Antonio David està sent d'allò més estrany. De fet, tots dos s'han retrobat i s'han mostrat més units que mai. Així que, és possible que s'hagin plantejat donar-se una segona oportunitat?

L'estratègia que segueixen Antonio David i Olga Moreno per protegir-se les esquenes

Segons informaven des de 'Sálvame', hauria sigut Olga qui ha pres la decisió de separar-se. No obstant això, en aquest moment Antonio David rebia una trucada en què una agència assegura haver-li enxampat sent-li infidel amb Marta Riesco.

Llavors, l'exguàrdia civil decidia fer un pacte amb aquesta agència i vendre la seva família per evitar que aquesta informació surti a la llum, ja que la seva única intenció seria evitar que la seva deslleialtat transcendís, encara que de poc li ha servit.

Foto de la presentadora
Marta Riesco | cedida

Xantatge, imatges que podrien amenaçar la seva felicitat... Les acusacions de maltractament i manipulació segueixen pesant sobre el pare de Rocío Flores.

Encara que ni Antonio ni Olga confirmen o desmenteixen la veracitat de la informació, deixant-lo tot a l'aire. Una cosa que ha fet plantejar-se a diversos mitjans que poguessin tenir intenció de reprendre la seva relació.

A més, hi ha altres que s'atreveixen a insinuar que tot es tracta de muntatge orquestrat per l'exguàrdia civil i la seva encara dona per guanyar diners. «Hi ha un pacte de silenci entre Olga i David per no confirmar la seva separació», es pregunten. I era Kiko Matamoros el que s'atrevia a aprofundir en aquesta teoria.

Segons sembla, seria una estratègia per respectar la seva intimitat i evitar que l'assumpte no es converteixi en un succés amb una dimensió més gran. «Poden estar separats i pot ser també que als interessos dels dos els convingui el silenci», remarca el tertulià.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Altres asseguren que la crisi ve de llarg, i que des de fa mesos la parella arrossegava greus problemes. Concretament, portarien separats des de setembre de 2020, però en tot moment han intentat mantenir les aparences. Almenys, fins que tot ha explotat.

Alhora, les circumstàncies tampoc els han acompanyat des que al març arribés l'huracà de la docu-sèrie de Rocío Carrasco i poc després Olga marxés cap a Hondures.

Durant el seu pas per 'Supervivientes', la dissenyadora es desfeia en mostres d'afecte cap al seu marit i fills. És més, insistia que Antonio David no es mereixia tot el que li estava succeint, ja que sempre havia estat un bon home.

Però després d'això, és a dir amb la seva tornada a Espanya, era quan apareixien els primers indicis d'una greu crisi entre la parella. I és que per a sorpresa de molts, es mostraven freds i distants.

Tot i això, són moltes les conjectures que han tingut lloc, però certament ningú sembla saber explicar la veritat que s'amaga darrere d'un matrimoni que veu les seves hores comptades.