Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

El pacte secret entre Antonio David i Olga Moreno

Antonio David i Olga Moreno haurien arribat a un acord per protegir els seus interessos

L'expectació respecte al divorci d'Antonio David i Olga Moreno segueix sent màxima. I és que la parella sembla haver arribat a un acord per no revelar res sobre la seva vida privada.

Així ho confirmava Kiko Matamoros,  qui assegurava al 'Deluxe' que la parella no tindria pensat oferir cap mena d'explicació: «Jo confirmo que hi ha un pacte de silenci per no filtrar absolutament res a ningú. Ni afirmar ni negar».

Matamoros ha sigut l'únic dels companys de 'Sálvame' que ha estat a la banda d'Antonio David en els últims mesos. De fet, ell posava en dubte la veracitat del testimoni de Rociíto des del primer moment.

«No volen ni afirmar ni negar res del que es publiqui», explicava Kiko. Mentre que una altra de les grans amigues d'Olga, Marta López, afegia que volen «protegir i no fer mal a la gent».

Olga Moreno prenent alguna cosa amb amigues en una terrassa
Olga Moreno ha mantingut el seu cercle d'amistats després 'Supervivientes' | GTRES

Sembla que l'entorn proper a la parella fa pinya al voltant d'ells i fan inaccessible qualsevol mena d'informació. És més, es rumoreja que la guanyadora de 'Supervivientes' li hauria demanat als seus amics i familiars que li comuniquessin tot el que saben sobre la suposada infidelitat del seu marit.

A més, una altra que evita pronunciar-se és l'altra protagonista de la història, encara que el nom ja s'ha difós per diversos mitjans. Marta Riesco està en el punt de mira després que l'assenyalessin com la causant de la ruptura del matrimoni d'Antonio David.

L'estratègia d'Antonio David i Olga Moreno per evitar l'impacte d'un nou escàndol

Així mateix, una gran quantitat de col·laboradors no s'han tallat a l'hora d'assegurar que la reportera del programa d'Ana Rosa ha anat presumint del seu romanç amb l'exguàrdia civil.

Tanmateix, era un secret vox populi entre les files de Telecinco, ja que tant Marta com Antonio David no s'haurien tallat a l'hora de deixar-se veure en actitud compromesa.

Olga Moreno en el seu cotxe
Olga Moreno no ha volgut pronunciar-se sobre la presumpta infidelitat del seu marit | GTRES

Això sí, tot i que ningú diu res, aquells propers a la parella asseguren que Riesco estaria bastant molesta. I és que ella no vol veure's involucrada en cap escàndol. Segons sembla, ha comunicat obertament als seus companys que no vol que la seva professió es vegi afectada.

Per la seva banda, Rocío Flores estaria també molesta, ja que no acaba de fer front a la ruptura de la seva família. I és que, tot i que la jove no li retreu res a la seva amiga, sí que està molt dolguda amb tota la situació.

Sobretot, després que s'hagi dit que hi ha un possible xantatge pel mig en el qual Antonio David hauria estat capaç de vendre la seva família a canvi d'impedir que la seva infidelitat surti a la llum.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa
'Sálvame' posa nom a la nova xicota d'Antonio David: Una reportera de Telecinco | GTRES / Telecinco

Per això, s'especula que va ser ell mateix qui va oferir el titular amb què obria 'Lecturas' aquesta setmana: «Olga i Antonio David se separen».

Tot, després que una agència li amenacés de filtrar certes imatges compromeses en companyia de la seva amant. Així que, ha estat capaç l'exguàrdia civil d'oferir en safata a la seva família?

Aquells que creuen en la paraula de Rocío Carrasco no dubten a donar crèdit a aquestes acusacions, ja que la reputació de qui fos gendre de 'la Més Gran' ha caigut en picat. Per tant, un nou escàndol en menys d'un any no li vindria gens bé, i més trobant-se en plena croada judicial contra la seva ex.

Però tot i les alegries que ha tingut Flores aquest últim mes, entre la qual es troba la victòria contra 'La Fábrica de la Tele', aquesta nova polèmica sacseja tots els seus plans perquè ha donat l'oportunitat d'or als seus enemics per poder seguir atacant-lo.