Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler sap que ells mai la van estimar pel que va fer a la seva mare

Els fills de Mario Vargas Llosa no perdonaran Isabel Presyler

La ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa ha esdevingut el tema més comentat dels últims dies. A tots ens agafava per sorpresa, ja que tot semblava indicar que ja eren una parella molt consolidada.

Tot i això, segons hem pogut saber, les coses anaven malament entre ells des de fa temps. A més, sembla que Preysler no acabava de ser del gust dels fills de Vargas Llosa. És més, s'haurien alegrat que l'escriptor hagi posat punt final als 8 anys de relació amb la reina de cors.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler, decidida a explicar la veritat sobre la ruptura | Europa Press

«Els fills de Mario mai han suportat la seva parella i ell sempre els veia tot sol quan venien a Espanya», asseguren fonts properes. «Ells han vist que el seu pare estava aclaparat durant els últims temps i s'han alegrat molt de la ruptura». És més, ja es van posicionar clarament amb la seva mare, Patricia Llosa , després de veure les primeres imatges de Vargas Llosa amb Isabel Preysler.

La parella acabava de fer 50 anys de casats quan l'escàndol va sortir a la llum. En aquell moment, Patricia assegurava sentir-se «sorpresa i afligida» pels fets.

Mario Vargas Llosa ho arriscava tot per viure la seva història d'amor amb la mare de Tamara Falcó, tot i tenir-ho tot en contra. I ara que la relació ha arribat a un final, anem coneixent més detalls sobre els motius que han acabat de propiciar la ruptura.

Segons la versió d'Isabel Preysler, la gelosia de l'escriptor era insuportable. De fet, haurien protagonitzat diverses escenetes en públic de què molts van ser testimonis. «Les escenes en el temps es repetien amb moltíssima freqüència i davant de molts testimonis», deien.

Isabel Preysler, assenyalada pels fills de Vargas Llosa

Una cosa que Isabel suportava gairebé des del principi de la relació segons donaven a entendre fonts properes. «Al principi de la relació, són convidats a un sopar on hi havia gent de la jet-set, gent important del món de les finances», expliquen.

«En aquest sopar, Isabel rep una trucada al telèfon d'un armador grec, amic seu». Aquesta era la primera vegada que Preysler va poder veure la pitjor cara de la seva ex. «Ell veu la perduda, que es queda com a perduda al mòbil. En aquell moment, al·lega que està indisposat i que no té ganes de menjar», al·leguen.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler, trista i capcota sense Vargas Llosa | GTRES

«Se'n van del sopar, la treu del sopar, i quan arriben a l'hotel ell li munta un número que Isabel es queda horroritzada», deien. «Fotent uns crits que provoquen que els senyors que eren a l'habitació del costat truquen a recepció per veure què passa», expliquen.

«La gelosia no és d'una nit ni d'un dia», detallen. «És una actitud que manté durant molt de temps en diferents episodis o escenes, i que ella ha anat passant per alt».

I a aquests rampells es podria sumar la intenció de la reina de cors de casar-se. Alguna cosa a què Mario es negava rotundament. «Des de fa sis mesos, Isabel només té un desig, casar-se», argumentaven. «Si el dia de demà et passa alguna cosa, no vull quedar com l'amant de Vargas Llosa», hauria deixat caure la seva ex.

Cal remarcar que Patricia Llosa continua sent la dona de l'escriptor al Perú, on mai no es va arribar a ratificar el divorci que van signar a Madrid. Un detall que també beneficia clarament la mare dels seus fills.