Primer pla de Makoke.

Makoke es nega a continuar callant i confessa què hi ha darrere del vídeo

Makoke ha explicat el que està passant a la seva família

Makoke ha tornat a protagonitzar Fiesta perquè Emma García li ha fet una entrevista després de l'enrenou. Javier Tudela ha publicat un vídeo amb el seu fill i els espectadors s'han adonat d'una cosa força preocupant. «Ens ha cridat l´atenció que el nen està amb un vapejador, aquest és el problema», li ha explicat Emma García.

Makoke s'ha negat a veure el vídeo perquè no vol que el menor surti a la televisió i ha confessat que el menor corre perill. Creu que mai «miren amb afecte» la 'influencer' i que ara poden aprofitar per fer mal, per això ha demanat ajuda. La 'influencer', segons ha explicat la col·laboradora, ha posat a les mans dels seus advocats tot el que està passant.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
La família està molt afectada | EP

Makoke ha explicat el que hi ha al darrere i ha assegurat que Javi, com ella li diu afectuosament, no ha obrat amb mala intenció. El que li fa més mal és que ell mateix va deixar clar «per als mal pensats» que el seu nadó no estava fumant. Tot era un joc perquè s'entretingués, però en cap moment li va donar el cigar electrònic per fumar.

«El meu fill ha pres mesures perquè la notícia és molt lletja i em produeix rebuig, però el meu fill no fuma ni tan sols tabac. El que li ha donat al nen és un vapejador que no té nicotina, ens l'han regalat perquè ell ni tan sols fuma. Potser les imatges no són afortunades, però ell estava gravant això perquè l'hi havien regalat».

L'ex de Kiko Matamoros es nega a continuar callant i no entén per què tot el que fa la seva família es converteix en notícia. El que és greu en aquest cas és que han convertit un nadó en el centre d'un enrenou que mai ha existit. Només és un nadó i farà tot el possible per protegir-lo del perill, tot i que a les xarxes ja n'estan parlant.

 

Makoke ha trencat el silenci

Makoke ha justificat Javier i ha assegurat que és un pare fantàstic, per això no entén que estigui rebent tantes crítiques. «Només una ment recargolada pensa que li dona tabac al nadó, és que no arriba a fumar, és com si li donés un bolígraf. Tens raó, potser no són unes imatges precioses, però ell ho aclareix tot amb unes paraules i això no s'ha recollit».

Makoke
Makoke ha intentat protegir la seva família | GTRES

La malaguenya ha plantat cara a Emma García, però després ha acabat reconeixent que les imatges no eren encertades. Ha arribat a una clara conclusió: si no vol que el nen aparegui a la televisió és millor no exposar-lo a les xarxes. Creu que és un gest molt perillós perquè hi ha moltes persones que fan massa conjectures.

Makoke vol deixar clar que ella ha criticat el comportament de Javier en privat, però promet que no el considera tan greu. Creu que hauria d'haver estat més curós, sobretot per temes relacionats amb la intimitat del menor. Però, sap de primera mà que el seu fill mai hauria posat en joc la salut del nadó i aquí sí que ha estat determinant.

Makoke vol deixar clara la veritat

Makoke ha explicat el que hi ha darrere del polèmic vídeo perquè no vol que segueixin circulant rumors tan perjudicials. I és que està convençuda que si ho hagués fet un altre famós no hauria passat el mateix. El jove mai ha tingut bona reputació, sobretot des que va intentar desemmascarar Kiko Matamoros.

La col·laboradora s'ha mostrat molt afectada i ha promès que estava espantada pel futur d'aquesta notícia. Per això, ha demanat ajuda a uns bons advocats, i ha estat molt contundent. Ni ella ni el seu entorn permetran mentides en aquest sentit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp