Foto d'Isabel Preysler en un photocall.

Isabel Preysler i Vargas Llosa trenquen peres després de les humiliacions

Isabel Preysler no està disposada a aguantar més

Isabel Preysler i la seva parella, l'escriptor Mario Vargas Llosa, estan farts de les crítiques. Per això, no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de trencar peres.

Aquest divendres, 5 d'agost, es va estrenar a Netflix Tamara Falcó: la marquesa, el nou títol de la plataforma en què la Marquesa de Griñón documentarà la creació del seu nou restaurant.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler i la seva parella estan farts de les crítiques. | GTRES
 

Durant els sis capítols que componen aquesta producció audiovisual, la col·laboradora d'El Hormiguero s'ha proposat crear un menú «en temps rècord» amb què vol sorprendre Isabel Preysler i convèncer-la que la gastronomia és el seu fort.

Tanmateix, ara, Isabel Preysler ha dit prou després de fer-se ressò de les crítiques que, tant ella com la seva filla, estan rebent.

Isabel Preysler està molt enfadada

Isabel Preysler no ha pogut amagar el seu enuig després d'assabentar-se que un dels presentadors més famosos del país no ha tingut cap objecció a criticar amb duresa la sèrie documental de Tamara Falcó.

Jorge Javier Vázquez es troba gaudint de les seves merescudes vacances d'estiu. Després d'haver estat uns dies aïllat per donar positiu en coronavirus, el periodista ha fet les maletes i se n'ha anat a Perú, on vol desconnectar de la rutina.

Durant aquests dies, el presentador de Supervivientes ha tingut l'oportunitat de veure la nova producció de Netflix, en què Isabel Preysler té un paper fonamental a la trama.

Muntatge d'Isabel Preysler i Tamara Falcó
Isabel Preysler i Tamara Falcó, víctimes de les crítiques. | CatalunyaDiari
 

Però, al contrari del que tothom s'esperava, al de Badalona no li ha agradat gaire. El 5 d'agost passat, coincidint amb l'estrena de Tamara Falcó: la marquesa, Jorge Javier va anar al seu compte de Twitter per donar la seva opinió.

El presentador no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de compartir la seva primera impressió. «Ja he vist els capítols de La marquesa. I res. (Obro fil)», va escriure el presentador de televisió.

El primer que va voler destacar va ser el protagonisme que el seu dissenyador, Juan Avellaneda, té dins de la sèrie. «Per destacar cosetes: no em fiaria mai d'un amic com Juan Avellaneda, que et diu sí a tot».

A més, també va voler comentar la presència de les amigues de Tamara Falcó. «Les amigues catòliques de Tamara, que conviden poc a allistar-se», va assegurar el català.

Però el que més ha molestat Isabel Preysler van ser les paraules que el comunicador li va dedicar a ella i a la seva parella, Mario Vargas Llosa.

«L'horrorosa que surt la Preysler. Va haver de donar per sac durant l'enregistrament i l'editor s'ha venjat. A més, apareix antipàtica i una mica amargada», va opinar amb duresa. Tot i que per a l'escriptor sí que va tenir bones paraules. «Se m'oblidava: Mario Vargas Llosa és, de lluny, el que surt més parat d'aquest disbarat».

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier Vázquez ha estat molt dur. | GTRES
 

Per finalitzar aquest fil de Twitter, el conductor de Sálvame va voler aprofitar l'ocasió per comparar aquest documental amb el de Georgina Rodríguez.

«Per comparar: Georgina és una 'xoni' que encara és molt més 'xoni' del que ella es creu. Tamara Falcó és 'pija' i exerceix d'això. Cap objecció. Però el seu món, encara que vulguin vendre'ns que és molt emocionant, realment és una llauna».

Isabel Preysler rep suport a través de les xarxes socials

El que menys s'esperava Isabel Preysler era que els usuaris d'aquesta xarxa social sortirien a defensar-la. I és que, després de fer-se pública l'opinió de Jorge Javier, diversos fans d'aquesta família mediàtica l'han defensat.

«A qui no li tens enveja? T'agradaria ser com molta gent i al final no ets més que tu, una persona que, compte amb tu, jo de tu sí que no em refio i a les proves em remeto. Viu la teva vida i deixa els altres que visquin la seva, però si no parles dels altres, no menges», va assegurar un usuari de Twitter.

«Quina pena, Jorge Javier. Ja estàs buscant una altra diana on bolcar tota la teva frustració. Ets tan envejós que has de carregar contra ella. Ja t'agradaria a tu ser la marquesa i tenir la vida que ella té, per molt poc emocionant que diguis que és», va carregar amb duresa un altre usuari.