Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa López

Rosa López reapareix per demanar feina i aprofita per revelar la seva situació

Rosa López revela la seva compromesa situació

Rosa López vol continuar gaudint de la música, la seva gran passió des que era una nena. Això sí, sap que ha de diversificar la seva carrera perquè els temps actuals són realment durs i ha demanat ajuda sense embuts. La guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo cantarà el pròxim dissabte 13 d'agost a Maracena (Granada).

Rosa és una artista estimada per tothom i s'ha guanyat l'afecte dels seus seguidors amb el pas dels anys. Des que la vam conèixer en un plató de TVE, ha comptat amb el vistiplau del seu fidel públic.

En els darrers dies, Rosa ha parlat amb els companys del digital Granada Hoy i s'ha obert en canal com poques vegades l'havíem vista. Sap que les seves paraules serien virals a tots els mitjans d'aquest país, però no s'ha tallat a l'hora de parlar de la seva situació actual i els seus desitjos professionals.

Pla general de la cantant Rosa López
Rosa López en una imatge d'arxiu. | Europa Press

Rosa López revela la seva situació professional i demana ajuda

A aquesta localitat presentarà el seu nou àlbum que s'anomena Fénix. Per a ella, aquesta gira és «un projecte que obre la meva nova etapa com a artista independent. Em fa molt feliç tornar als escenaris, és per això que vull reviure amb vosaltres tots els èxits que m'han acompanyat durant aquests 20 anys, que es diu aviat», confessa Rosa López.

«Durant l'espectacle, m'acompanyen les meves quatre ballarines. Ballarem, cantarem, saltarem i deixarem anar tota l'adrenalina en aquesta muntanya russa d'emocions», assenyala l'artista.

Tot i que la seva carrera ha tingut diversos alts i baixos, Rosa afronta la situació que li ha tocat viure i està orgullosa de continuar vivint de la música. «Prendre les regnes de la meva carrera és el més al·lucinant en anys i del que em sento més orgullosa. També estic orgullosa de les persones que m'he anat trobant en el camí i que són ara un equip increïble. A més dels moments especials amb els meus amics, que em fan sentir increïblement satisfeta», confessa a l'entrevista.

Rosa López en un photocall
Rosa López té clars quins llocs de treball li agradarien per fer al món de la televisió. | GTRES

Rosa López reapareix per sorpresa en el moment més delicat

A Rosa López, els 20 anys que porta a la música li han aportat «molt aprenentatge i un gran viatge interior. Aquests anys també han estat una cosa del que em sento superorgullosa per haver sortit a la superfície de tantes aventures i continuar aquí».

Sobre si tornaria a entrar en un reality, la guanyadora d'OT 1 ho té clar i no dubta a demanar noves oportunitats de manera oberta. «Jo participaria en algun que m'aportés experiència, qualitat, que fos valent i blanc. I no estaria malament si, a més, comptessin amb mi com a presentadora o jurat. Serviria també com a suport a la meva música i a tot el que ha d'arribar».

Sens dubte, aquesta petició de l'exconcursant d'Operación Triunfo deixa clara la seva situació. Mai no està de més postular-se a algun projecte nou que acompanyi els concerts que està fent per tot Espanya.

D'altra banda, han preguntat Rosa pels projectes que té al cap per al pròxim any. «Aquest any ve carregat de projectes que se sumen a la gira Fènix, que seguirà activa. I a més d'una manera més poderosa», ha recalcat a l'entrevista en profunditat que ha concedit.

«També estic preparant la temporada d'hivern per si puc donar alguna sorpresa especial al meu públic. Ah! I un novè àlbum d'estudi que també veurà la llum», ha explicat.