Melyssa i Tom durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'

Melyssa, de pedra: Tom fa una inesperada confessió sobre la seva vida actual

Sembla que el concursant de 'La isla de las tentaciones' ha refet la seva vida i es troba realitzant nous reptes personals

Tom i Melyssa han sigut sense cap mena de dubte la parella més polèmica de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. Potser ha ajudat que es van conèixer en un altre programa de televisió però, el que ha fet que tothom s'enganxi a la seva història d'amor ha estat l'ímpetu de Melyssa per desemmascarar a Tom i la frivolitat d'aquest, qui no s'ha amagat quan ha hagut de ser infidel a la seva xicota ajuntant-se amb una de les temptadores de la seva vila i coquetejant amb tota aquella que estigués disposada a fer-li cas durant el 'reality'.

Tom va intentar contenir-se però l'assalt de Melyssa a la vila dels nois li va servir com a punt de partida per a totes aquestes coses que l'han deixat a l'estacada davant de tota Espanya. Tom, que va entrar al programa dient que era un senyor i que respectaria la seva noia, decidia anar-se'n al llit amb Sandra, faltant-li al respecte a Melyssa i, fins i tot, justificant-se dient que el programa servia per això.

Quan es va disputar la foguera final, Melyssa li va dir a Tom que no volia saber res més d'ell i que la relació s'havia trencat. Avui hem sabut que si bé és cert que ja no estan junts, un cop es va acabar el programa van quedar i van mantenir relacions sexuals. Després d'aquestes i segons la versió de Tom, li va dir a Melyssa que ja no volia estar amb ella i que volia intentar-ho amb Sandra.

Tom fa un pas més amb la temptadora Sandra

Contra tot pronòstic, la relació entre Tom i Sandra segueix tres mesos després com el primer dia. De fet, ha sigut el mateix Tom qui ha confirmat que actualment estan vivint junts, encara que en alguns moments ella viatja a Barcelona i després es troben a Madrid al pis que estan compartint. Per la seva banda, Melyssa ha confirmat que també s'ha tornat a enamorar i està començant una relació amb un vell conegut.