Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

La notícia sobre Fani que acaba d'ensorrar Christofer deixa tothom bocabadat

La seva relació amb Christofer penja d'un fil

Fani Carbajo va ser una de les concursants més destacades de la primera edició de 'La isla de las tentaciones' a causa de la seva mediàtica infidelitat amb un dels solters de la vila, Rubén, però no va ser suficient per trencar la seva relació de vuit anys amb Christofer.

Encara que Christofer li va perdonar la traïció i tots dos van intentar superar les seves diferències, fins i tot assistint a teràpia de parella, sembla que la relació de parella ara mateix penja d'un fil.

La relació de Fani i Christofer penja d'un fil

Malgrat els esforços per mantenir l'amor, tot fa indicar que la seva relació té data de caducitat, ja que els fantasmes de l'illa són més presents que mai i Fani comença a ser conscient què no és feliç amb Christofer. «Ell ha sigut el pare del meu fill durant molts anys, no és fàcil aquesta situació. No sé si sóc feliç amb ell», va confessar ella mateixa en televisió.

Encara que, en aquest moment la situació personal de Fani no li convida a conèixer a nous nois, l'exconcursant si ha mostrat interès cap a un dels solters d'aquesta segona edició del programa. Es tracta de Matías, el flamant guanyador del certamen de 'Míster temptació' per unanimitat de les noies. Llevat d'aquest guardó especial, el solter va passar sense pena ni glòria per l'illa mantenint-se en un segon pla, sense cites amb les noies, ni grans intervencions.

Fani i Matías mostren química al plató

Per aquest motiu, Matías està disposat a buscar l'amor fora de la vila i Fani ha deixat ben clar que li agrada molt. La col·laboradora ha coincidit amb el jove al plató del debat i s'ha posat nerviosa davant les bromes de Carlos Sobera. «Fani ara mateix està soltera, ja t'ho dic jo. No et posis nerviosa, però aquesta nit vés amb compte amb com el mires, etc.», li deia el presentador a Fani i Matías.

Encara que en un principi la química va ser evident entre tots dos, la madrilenya va descartar tenir una cita amb el temptador, però, el seu company Suso li va preguntar si s'havia posat nerviosa amb la presència de Matías al plató i si tindria una cita amb ell, al que Fani va respondre contundent «no, ara mateix no», deixant clar que primer ha de resoldre la seva situació personal i la relació amb Christofer.