Primer pla Ivonne Reyes

Ivonne Reyes s'alia amb la dona que pot destruir Pepe Navarro

La veneçolana ha tornat a la càrrega disposada a enfonsar el pare del seu fill

Fa uns dies, Vanessa Martín, ex de Pepe Navarro, trencava el seu silenci relatant l'infern de maltractaments que va viure al costat del comunicador.

Segons la protagonista, «una història molt bonica inicialment i amb un final molt dur». «Jo me'n vaig enamorar bojament d'ell. Per mi era com el príncep blau amb què totes les noies somiem», relatava.

Malgrat això, tot canviava de manera radical una vegada es queda embarassada. Pel que sembla, Pepe es negava a tenir un nadó i l'obligava a avortar, cosa que la deixava marcada per sempre.

Fotomuntatge de Vanessa Martín i Pepe Navarro
Vanessa Martín ha relatat l'infern que va viure amb Pepe Navarro | CatalunyaDiari

Després, van començar les agressions. «Ell intenta que tinguem relacions, que tot s'arregli i que estiguem normal i li dic que no», recordava.

«M'agafa del coll per retenir-me i em llença. En aquell moment, em comença a donar cops. Em dona puntades de peu, cops de puny i quan reacciona és quan para», relatava.

«Em diu que m'ho he buscat, que el porto al límit. Ell és conscient del qual ha passat, no estava borratxo, i era perquè li deia que el deixava», afegia, sense voler-ne donar més detalls. «De la pallissa que em va donar no he de demostrar res, ja que hi ha una sentència ferma».

Aquestes declaracions van generar un gran enrenou, i Ivonne Reyes tampoc trigava a reaccionar. I és que la veneçolana assegura que Vanessa «va voler explicar-li fa anys la seva història, similar a la meva. A totes dues ens va engalipar».

Ivonne Reyes torna a la càrrega contra Pepe Navarro i enfureix Eva Zaldívar

«Se'm va remoure molt quan l'estava escoltant, em va regirar molt l'estómac», apuntava sobre el testimoni duríssim de Vanessa. I és que un dels grans perjudicats de tota aquesta polèmica continua sent Alejandro Reyes.

Sí, perquè el seu fill «s'està assabentant cada vegada més de molts detalls. Ell ha estat al seu món, però evidentment li arriba informació». A més a més, Ivonne també aprofitava per parlar a 'Sálvame' sobre un dels seus pitjors dies amb Navarro.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Ivonne Reyes i el seu fill s'han posicionat del costat de Vanessa a la seva guerra contra Pepe Navarro | GTRES

«Un viatge que vam tenir i jo no volia anar a aquest viatge i per mi a la tornada vaig sentir-me molt buida», es lamentava sense voler aprofundir en el tema. «No és fàcil remoure això. Hi ha coses que et fan mal», confessava.

Encara que, això sí, ella assegura que mai va arribar a experimentar maltractaments per part del veterà presentador. «Jo el que rebia eren roses. Té una manera de parlar que imposa i quan ets jove et creus tot el que diu».

Aquesta nova intervenció de la mare d'Alejandro Reyes ha enfurismat Eva Zaldívar, ex de Pepe Navarro, que està cansada que involucrin la seva família en polèmiques.

«Tot el que vulgui asseure's i explicar, haurà de rendir comptes», advertia. «Jo a aquesta dona no li he fet res. Volia saber qui és la nostra família. I després ens va posar una demanda, que l'he guanyada, a la meva filla i a mi», sentenciava.

Muntatge Eva Zaldívar i Ivonne Reyes
Ivonne Reyes i Eva Zaldívar han protagonitzat un tens enfrontament | Telecinco - GTRES

«Va dir que ens asseuria a la banqueta i va anar a no sé quants programes. El següent, que segueixi dient mentides sobre el que li doni la gana. Jo crec que no he fet cap mal a ningú», prosseguia.

«Aquesta tarda estarà una altra vegada allà i dirà el que li doni la gana. I demà estareu darrere meu preguntant-me. Això és el conte de mai acabar», afegia en ser preguntada per Ivonne. «Ella sap les mentides que explica», al·legava.

Una guerra oberta que començava després que Ivonne insinués que un dels fills d'Eva podria no ser de Pepe Navarro.

«T'agafes a qualsevol cosa. Sabem perfectament qui és la nostra família. Ivonne dius tantes mentides i m'has fet tant de mal a la meva vida… Passa pàgina. Que Alejandro es faci la prova. No n'hi ha més. Alejandro serà benvingut a la nostra família sempre», tancava Zaldívar.