Primer pla d'Olga Moreno.

Les primeres paraules d'Olga Moreno després de la ruptura del seu ex i Marta Riesco

Olga Moreno ofereix la seva versió sobre la separació

Olga Moreno ha trencat el silenci. No és habitual que l'empresària sevillana es pronunciï sobre tot el que diuen els mitjans, però l'última portada de la revista 'Lecturas' l'ha obligat a intervenir.

Aquesta publicació la responsabilitza de ser la causant de la separació de la seva ex i Marta Riesco. Cal no oblidar que Antonio David va deixar plantada la reportera el dia del seu aniversari. Un gest que ella no va perdonar i va trencar la relació en directe.

En un comunicat a les seves xarxes socials, Olga comença dient que «com sabeu, no m'agrada desmentir o afirmar res que tingui a veure amb la meva vida privada». Però a causa de les «circumstàncies, que ja sobrepassen el límit de la lògica, estic en la necessitat de fer-ho per mi mateixa», explicava.

En altres ocasions, solia utilitzar com a altaveus alguns amics o col·laboradors de televisió, com Marta López. Però ara creu que ha arribat el moment de pronunciar-se i deixar clar en quin moment es troba.

«Com heu pogut comprovar, avui surto en la portada d'una revista sense haver-m'hi prestat». També assenyalava que no havia «parlat absolutament amb ningú». Insistia que «no parlaré i penso seguir en la meva línia».

Muntatge Olga Moreno, Marta Riesco i Antonio David Flores
Olga Moreno no volia que Marta Riesco posés amb Antonio David. | Catalunya Diari 

Aclaria als seus seguidors que «si algun dia decideixo fer-ho, seré jo mateixa qui surti a confirmar-ho». D'aquesta manera, sortia al pas d'algunes informacions que assenyalaven que podia haver ofert la seva versió a la revista. Però ella mateixa ho ha desmentit.

Aprofitava el missatge per «donar-vos milers de gràcies per tot el suport que rebo diàriament. Gràcies, gràcies, gràcies de tot cor. Us estimo», finalitzava la seva carta.

Segons aquesta publicació, Olga Moreno hauria donat un ultimàtum a Antonio David, que encara continua sent el seu marit. L'hauria advertit de no presentar-se com a parella oficial a la festa de Marta quan encara seguien casats oficialment. De fet, la reportera volia presentar-lo en societat durant la celebració.

L'origen de l'enfrontament va tenir lloc dimecres de la setmana passada, van assenyalar a 'Ya es mediodía'. La sevillana va saber que el seu marit va enviar un ram de flors a la seva xicota pel seu aniversari. Allò va desencadenar una forta discussió entre l'empresària i l'exguàrdia civil.

Després d'aquest enfrontament, ell es va veure en l'obligació de comunicar-ho a Marta, que acabaria per posar el punt final a la relació. Tot i això, la periodista mai no va perdre l'esperança i confiava que li donés una sorpresa a última hora presentant-se a la festa. Però això no va passar mai.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

Olga Moreno marca el futur d'Antonio David

En principi, Olga Moreno podria tenir un paper important en aquesta ruptura. Així ho demostraria l'actitud adoptada per Antonio David els darrers dies. Va preferir seguir les indicacions de la sevillana deixant de banda el seu amor cap a la periodista.

Alguns mitjans assenyalen que el motiu d'aquesta decisió podria ser el proper judici que mantindrà amb Rocío Carrasco. S'hauran de veure les cares per un presumpte delicte d'aixecament de béns després de no pagar la pensió dels fills.

Olga Moreno parlant per telèfon al mig del carrer.
Olga es vol mantenir al marge dels mitjans. | Europa Press 

Sembla que mentre segueixin casats, ella no té l'obligació de declarar en contra de l'excol·laborador. Cosa que no es mantindria en cas de formalitzar la separació.

De moment, Olga Moreno prefereix mantenir-se al marge de tot, almenys de manera pública. Segons assegurava aquest dimarts 'El programa de Ana Rosa', la família al complet s'hauria reunit al domicili de Màlaga. Inclòs Antonio David.