Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Kiko Rivera pren una decisió que pot acabar d'enfonsar la seva mare

Kiko Rivera es planteja escriure un llibre

Isabel Pantoja no guanya per a disgustos i, ara, el seu fill ha tornat a actuar. Mentre la tonadillera es planteja vendre Cantora, Kiko Rivera estaria peparant un llibre on explicar les seves vivències.

La iniciativa de Pantoja de vendre la seva estimada finca s'explica per la complicada situació que travessa, i és que no aixeca el cap des de la mort de la seva mare.

«Vol vendre-la i anar-se'n, però ha de parlar amb els advocats de Kiko Rivera», apuntaven sobre els seus pròxims moviments.

De moment, és clar és que l'artista ja ha penjat el cartell de «Se vende» a les portes de la finca que alguna vegada va pertànyer a Paquirri.

Isabel Pantoja amb el cap cot durant el judici
Isabel Pantoja amb el cap cot durant el judici | Europa Press 

A partir d'ara, el seu futur pinta molt incert, tenint en compte que podria tornar a la presó per un delicte d'insolvència punible.

A més, això podria frustrar els seus plans d'actuar a Llatinoamèrica, on té diversos concerts pendents aquest mes que ve. Concretament, a Argentina el 24 de maig, el 27 i el 28, a Xile i l'1 de juny al Perú.

Tot i que, lamentablement, els alts preus de les butaques han provocat que les entrades no es venguin al ritme esperat.

Mentre aclareix aquesta situació, Pantoja tindria planejat on viurà a partir d'ara: ni més ni menys que a la residència que té a El Rocío.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
La tonadillera té intenció de vendre Cantora. | Europa Pres

Una casa situada a Huelva que va comprar al començament de l'any 2000 i on tindria espai de sobres per viure amb el seu germà Agustí.

«No ho fa pels deutes, ho fa perquè des que va morir la seva mare no pot viure en aquesta casa, no ho sap», remarquen sobre la seva iniciativa. De fet, estaria «desesperada per trobar un comprador i marxar de Cantora com més aviat millor».

L'única que sembla que segueix en contacte amb la tonadillera és la seva filla Isa, que està molt preocupada pel seu estat anímic.

«He mantingut contacte amb ella a través d'una altra persona perquè no té telèfon, li he enviat vídeos i fotos i s'ha preocupat perquè érem molt lluny».

Però, tal com assenyalava fa temps, la noia també vol donar-li espai i no pressionar-la. Per això, no sap quan anirà a visitar-la. «Ara el que és important és la seva salut», comentava.

▶️ Preocupación por Isabel Pantoja tras tomar una drástica decisión que cambiará su vida

Kiko Rivera sorprèn la seva mare amb un nou i il·lusionant projecte: escriure un llibre

A més, confirmava la idea de Pantoja d'anar-se'n fora «a Mèxic o Miami però amb la situació de la meva àvia no podia. Si ve a viure a Madrid bé, perquè així podrà sortir una mica més».

Tot i que, lamentablement, la relació amb Kiko Rivera continua sent inexistent. Isa insinuava que, malgrat tot, el seu germà «li fa pena». Però aplaudeix el fet que estigui pensant a escriure un llibre.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera es planteja publicar un llibre. | Instagram 

«Em sembla molt bé, cadascú té les seves metes i els seus projectes», opinava. «Suposo que serà de la seva vida, però no se sap mai. La veritat és que si fos d'això seria molt interessant».

Aquesta no és la primera vegada que el fill d'Isabel Pantoja ha volgut embarcar-se al complicat món de la literatura. De fet, fa anys es plantejava comptar obertament la lluita contra la depressió.

«Kiko s'ho va plantejar seriosament, va parlar amb la seva família i tenia molta il·lusió en aquell bloc que volia escriure. Però la vida tenia altres plans per a ell i ho va deixar de banda per fer altres coses».

«Cal tenir en compte que, després de pensar-ho, han passat moltes coses a la vida de Kiko. Va entrar a 'Gran Hermano DÚO'  va vendre les memòries a una revista on ja va explicar la seva addicció... És clar, l'interès ja és un altre».