Primer pla de Kiko Hernández.

Abril i Jimena, les filles de Kiko Hernández, ploren la pèrdua menys esperada

El col·laborador ha patit la pèrdua d'un ésser estimat

El protagonisme a la premsa de les filles de Kiko Hernández ha canviat radicalment les últimes setmanes. Ara, Abril i Jimena ocupen sovint els titulars dels mitjans, i tot per culpa del col·laborador.

L'actitud d'aquest respecte a les petites ha fet un gir brutal. Kiko ha passat de no dir res, a publicar contínuament contingut seu. El més cridaner ho va fer públic fa uns dies, coincidint amb el Dia del Pare.

El tertulià va mostrar a tots els seus seguidors el que les nenes li havien regalat aquest dia tan especial. I així diàriament. Instagram és la xarxa social testimoni dels plans de Kiko Hernández amb Abril i Jimena, i els seus seguidors estan encantats.

Les fotografies circulen per Internet i l'amor de Kiko Hernández també. Però la situació ha fet un gir de 180 graus les últimes hores.

Tot per l'última fotografia que el tertulià ha penjat a les xarxes socials. Les filles de Kiko Hernández han plorat una pèrdua que ningú no esperava. Ni tan sols el mateix col·laborador.

El mal moment de Kiko Hernández

El presentador és el més hermètic de tots els seus companys de feina. No obstant això, hi ha vegades que les emocions poden amb ell i Kiko mostra els seus sentiments a través de les xarxes.

Ho va fer amb la mort de la seva amiga i companya Mila Ximénez, així com amb Begoña Sierra, fundadora del Bingo Las Vegas. En les últimes hores, Kiko ho ha tornat a fer i ha deixat un missatge trist a les seves xarxes socials.

El missatge més emotiu de Kiko Hernández

Encara que no ha revelat la identitat d'aquest ésser estimat, Kiko Hernández s'acomiadava amb una frase bonica. «Bon viatge, gràcies per tant amor. Cuida'ns i cuida't», escriu l'exgran germà al costat de la imatge de dues mans entrellaçades.

Imatge que ha publicat Kiko a les xarxes.
Kiko Hernández ha acomiadat un familiar via xarxes socials. | Xarxes socials 

A més, el col·laborador ha acompanyat aquesta imatge amb 'Aquellas pequeñas cosas', la cançó de Joan Manuel Serrat.

El sotrac que travessa Kiko Hernández

Un moment delicat que s'uneix a la situació que viu a 'Sálvame'. Les últimes setmanes, el programa estrella de Telecinco ha viscut un canvi brutal.

Les dades d'audiència cada cop són pitjors i la competència es fa més forta. El món del cor viu moments delicats i l'acomiadament de Paz Padilla n'és una bona prova.

Darrere seu, els canvis en la direcció de la cadena no s'han fet esperar. Un dels directors, David Valldeperas ha passat a ser col·laborador i l'altre, Alberto Díaz, no té projectes nous a la vista.

Què passarà, aleshores, amb Kiko Hernández? Els dubtes s'han apoderat del col·laborador, que ha agraït tenir diverses feines fora del programa.

Els treballs que han salvat Kiko Hernández

Lluny de 'Sálvame' hi ha vida i si no, que ho diguin a Kiko Hernández. El col·laborador ha sabut rendibilitzar la seva faceta com a presentador per practicar-ho a Millor flama a Kiko. Un programa semblant al de la telebotiga que s'emet de matinada.

A més, Kiko ha tret profit de la seva popularitat per perfilar facetes que, de cara al públic, es desconeixien, com el de ser actor. Fa uns mesos, el tertulià anunciava que seria un dels protagonistes de 'Distinto', una obra de teatre que protagonitzaria amb altres actors famosos.

L'obra, de moment, recull èxit a la majoria de les ciutats per on passa. En algunes, com Madrid, han penjat el cartell de 'sould out' en qüestió d'hores.