Marc Ostarcevic

Marc Ostarcevic, exmarit de Norma Duval, operat d'urgència a cor obert

Poc després de la intervenció, li han donat l'alta

Marc Ostarcevic no viu el millor moment.

 

Està delicat de salut i ha hagut de ser operat. L'exmarit de Norma Duval ha passat per quiròfan urgentment perquè li canviessin una vàlvula del cor que estava danyada.

Operació urgent a cor obert

Ja ha passat una setmana des que Marc Ostarcevic va haver de ser intervingut pel problema cardíac que patia. L'operació, que era per a canviar-li una vàlvula aòrtica, va ser el 6 d'abril i, tot i que era una mica perillosa, va anar bastant bé.

Marc Ostarcevic mirant cap a un costat
Amb 81 anys, ha hagut de passar urgentment per quiròfan | Europa Press

El pare dels tres fills de la vedet ha volgut explicar com va ser l'operació en una entrevista que ha concedit a la revista 'Semana'. Ha revelat que va triar l'hospital públic Virgen del Rocío de Sevilla per a la intervenció perquè en tenia molt bones referències.

«Encara em costa de creure-ho. Em van operar el dimecres 6 d'abril i dos dies després ja em van enviar cap a casa. Tot va anar millor del previst. Vaig decidir posar-me a les mans de l'equip de cardiologia d'aquest hospital perquè és dels millors d'Europa», ha assenyalat Marc Ostarcevic.

Imatge de quatre sanitaris realitzant una intervenció quirúrgica a un quiròfan
El croat va ser operat a cor obert | Canva

«Em van canviar la vàlvula i m'estic recuperant estupendament», ha afegit deixant constància de la professionalitat de l'equip mèdic que el va atendre.

L'operació va tenir lloc al matí, però fins a la tarda no el van traslladar a planta.

«Vaig entrar a quiròfan a les deu del matí i en vaig sortir a les dotze. Després em van portar a la sala de recuperació de l'anestèsia i a la tarda ja em van pujar a planta», ha recordat.

Abans de poder ser intervingut, va haver de sotmetre's a «proves de tota mena», que sortosament van sortir bé, igual que l'operació. I és que al cap d'un dia ja va rebre l'alta mèdica.

Marc Ostarcevic en un aeroport
L'operació ha anat molt bé | GTRES

 

Està fent tractament per a recuperar-se 

El reemplaçament de la vàlvula cardíaca de Marc Ostarcevic va sortir «segons el previst», i els metges van decidir enviar-lo a casa amb un tractament «a base de comprimits» per a recuperar-se del tot.

«M'han dit que la nova vàlvula funciona perfectament, que tot està bé i que no em preocupi», ha explicat a 'Semana'.

D'aquí a un parell de setmanes, Marc Ostarcevic té pensat instal·lar-se al seu país de naixement, Croàcia. «Normalment, acostumo a passar la primavera i l'estiu al meu país i la resta de l'any, a Benidorm», ha destacat.

Per desgràcia, cap dels seus fills l'ha acompanyat en aquest moment tan complicat. Alguns viuen a l'estranger, i els tres que va tenir amb Duval no tenen bona relació amb ell. Pel que sembla, segons 'La Razón', només el mitjà es parla amb ell.

Primer pla de Norma Duval.
Norma Duval i Marc Ostarcevic van estar més d'una dècada junts | Europa Press

 

Una salut delicada

La veritat és que Ostarcevic ja no és un xaval. Ja queda lluny l'època daurada que va viure com a estrella del bàsquet, i, tot i que per a alguns continua sent una icona d'aquest esport, el pas dels anys hi ha fet efecte.

Amb 81 anys, Marc està passant una etapa força complicada. I és que la salut del croat s'ha vist ressentida, i no només pel problema cardíac. Encara pateix les seqüeles del càncer de pròstata que li van diagnosticar el 2019.

No obstant això, l'ex de Norma Duval continua amb la seva vida i no pensa renunciar als plans que té. Ara, el seu objectiu és recuperar-se com més aviat millor i tornar a Croàcia per a gaudir del bon temps.

▶️ Jesús Mariñas no se calla y habla de la operación más polémica