Primer pla Ivonne Reyes

Ivonne Reyes confirma el rumor que tant mal ha fet al seu fill Alejandro

Ivonne no té por i ha explicat tota la veritat

Ivonne Reyes, model i presentadora, és una de les cares més cotitzades de la crònica social i la seva vida sempre ha estat plena de misteris. Suposadament se'n va anar d'Espanya gràcies a l'escàndol que va tenir amb Pepe Navarro, a qui va acusar d'atreviments molt seriosos. Va guanyar tants diners que es va poder retirar una temporada, però res no dura per sempre i ha tornat amb força.

Ivonne Reyes té molts detractors, però ningú no pot negar que és una autèntica mare amb coratge i que té molta força. Ha tret el seu fill Alejandro endavant sense ajuda de ningú, ja que el jove va renunciar a la manutenció que Pepe li havia de lliurar. No vol res de ningú, simplement que el comunicador respecti Ivonne i que no posi en dubte la seva paraula.

Muntatge fotogràfic d'Ivonne Reyes i el seu fill.
Ivonne Reyes ha alegrat Alejandro | GTRES

Alejandro Reyes es dedica al món de l'espectacle: és actor, model i concursant de programes televisius. No ha entrat mai en cap conflicte perquè sap que la justícia li va donar la raó i hi ha una sentència que assegura que Pepe és el seu pare. Però encara hi ha molta gent que en continua dubtant, com per exemple Eva Zaldívar, exdona de Navarro.

Ivonne sap que Eva és una de les seves grans enemigues, de fet han tingut un enfrontament que ha estat a punt d'acabar en tragèdia. L'exdona de Pepe Navarro ha amenaçat de denunciar la veneçolana, però ella ha confirmat el rumor: no hi ha cap demanda. Aquest succés ha fet molt de mal a Alejandro, que no volia que la seva mare es veiés involucrada en un conflicte legal.

Ivonne ha concedit unes declaracions per confirmar allò que tothom sospitava: no ha rebut cap demanda. Recordem que es va asseure al plató de Viernes Deluxe i va assegurar que els fills d'Eva no eren de Pepe Navarro. Zaldívar va tallar el tema en sec anunciant mesures legals i va prometre que arribaria fins al final, però no ha complert la seva paraula.

Ivonne Reyes dona una bona notícia a Alejandro

Ivonne fa molt de temps que està treballant al món de cor i sap que el millor és explicar la veritat abans que sigui tard. Hi ha molta gent que l'acusa d'haver mentit en els temes relacionats amb la paternitat d'Alejandro Reyes, però no hi ha proves. L'únic que és clar és que la justícia ha corroborat que el presentador és el pare del jove.

Muntatge Eva Zaldívar i Ivonne Reyes
Ivonne Reyes té motius per estar molesta amb Eva Zaldívar | Telecinco - GTRES

La model no està preocupada perquè coneix perfectament Eva Zaldívar, la seva eterna enemiga, i sabia que la guerra no arribaria a res. «Tot el que vulgui explicar haurà de rendir comptes», va anunciar l'exdona de Pepe visiblement molesta. La veneçolana no va tenir en compte aquest advertiment i de moment no ha rebut cap represàlia.

Alejandro està cansat de veure's involucrat en enrenous tan dolorosos perquè al final s'està debatent un tema força íntim. Hi ha qui diu que no és fill de Pepe, però l'únic que importa és que la seva mare rebi el respecte que es mereix. Ara està més tranquil perquè sap que Eva no ha demanat la seva progenitora, tal com va afirmar en la darrera intervenció pública.

▶️ Carlos Sobera hace trampas y publica la foto que demuestra el engaño

Ivonne Reyes ataca

Ivonne ha parlat durant molt de temps del seu conflicte amb Pepe Navarro, però la situació actual és diferent. La justícia li ha donat la raó, així que ja no hi ha cap debat: legalment Alejandro és fill del mític presentador. Per això no entén per què hi ha periodistes que tornen a investigar.

«Em sembla tot molt patètic. He intentat mantenir-me al marge i callada perquè no hi ha res de nou a dir. Aquest assumpte és un cas tancat», va explicar al programa Ya son las ocho.

Alejandro Reyes ha tingut moltes oportunitats de parlar de Pepe, però no ho ha fet perquè no vol saber res del tema. Ha renunciat a tots els beneficis que podria haver obtingut, actitud que demostren les seves bones intencions.