Primer pla de Jacobo Ostos amb la mirada perduda

Jacobo Ostos, destrossat: revela com han sigut els últims dies del seu pare

El jove ha parlat públicament després de la mort del seu pare, Jaime Ostos

Jaime Ostos ha mort als 90 anys després de patir un infart a Bogotà, on era amb la seva dona, Mari Ángeles Grajal, i uns amics.

 

La notícia ha causat una gran commoció al món taurí i a la premsa rosa, però a qui ha afectat més, a part de la seva dona, és al seu fill, Jacobo Ostos.

Dissabte, 8 de gener, el jove no va dubtar a respondre a la trucada que li van fer des de 'Viva la vida' només conèixe's la notícia. I es va mostrar molt dolgut quan va parlar del seu pare i de com ha sigut de feliç els seus últims dies de vida.

Primer pla de Jaime Ostos
Jaime Ostos ha mort d'un infant als 90 anys | Europa Press

Jacobo Ostos, destrossat per la mort del seu pare, Jaime Ostos

Durant la trucada, a Jacobo se'l va sentir molt afectat. El programa 'Viva la vida' sempre ha tingut molt d'afecte al seu pare, així que el jove va entrar en directe via telèfon per a parlar dels fets.

Després d'agrair les mostres de condol que havia rebut, va parlar sobre com havien sigut les últimes hores de Jaime. «Va ser molt feliç, excepte que no em tenia al costat. Ha estat amb la seva gent, amb els amics, amb la meva mare», va exposar.

«Fins ahir, encara engegava buleries. La meva mare em va estar enviant fotos i vídeos. Van ser a Cartagena i a Bogotà. Ell per fora estava molt bé, el que passa és que tenia gairebé 91 anys, i és llei de vida, suposo».

En aquest punt, el DJ es va trencar del tot mentre afirmava el següent: «L'última cosa que tinc d'ell és l'abraçada que li vaig fer quan el vaig deixar a l'aeroport fa deu dies, i ja no ho podré tornar a fer»

Això sí, va deixar clar que durant l'estada dels seus pares a Colòmbia va estar en contacte amb ells. «Ens fèiem videotrucades per WhatsApp, i la meva mare m'enviava fotos d'ell a la platja, dinant i sopant amb els amics, o ballant durant la nit de Cap d'Any», va comentar.

Jacobo també va explicar com havia rebut la notícia. Va manifestar: «M'ho han dit fa dues hores, i és que no m'ho creia, pensava que estava somiant. M'ha trucat la meva mare, la meva tieta i la Fàtima, que és com una segona mare perquè porta vint anys amb nosaltres».

«Fins fa cinc minuts, no havia vessat ni una llàgrima, perquè no m'ho creia. Però quan et comença a trucar la gent i penses que no el tornaràs a veure...».

Jaime Ostos i el seu fill, Jacobo, en un photocall
Jacobo Ostos es va emocionar en directe parlant del seu pare | Europa Press

Jacobo Ostos explica com ha mort Jaime Ostos

El jove va reconèixer que la mort de Jaime el va agafar per sorpresa. I és que, després d'haver tingut diversos problemes seriosos de salut, ara «es trobava molt bé. Estava bé per agafar un vol i viatjar a Colòmbia».

«Potser l'edat i tot el que ha passat aquests últims anys hi han ajudat. Tot s'acaba», va afegir el DJ.

De la mateixa manera, va explicar: «Ha patit un infart quan s'ha despertat. Ha mort sense dolor i envoltat de la seva gent, excepte dels seus fills, i això és el que em fa mal. He estat parlant amb la meva germana Gabi, que se n'ha assabentat fa una estona, i també està plorant».

Jacobo Ostos en un photocall
Jacobo Ostos ha donat detalls de com ha mort el seu pare | Europa Press

«Amb qui encara no he parlat és amb el Jaime, que és als Estats Units i no sé si ja ho sap, imagino que sí. Ara, quan acabi de parlar amb vosaltres, li trucaré, perquè també estava molt pendent d'ell. Tothom estava pendent del meu pare, tothom l'estimava».

Finalment, va relatar que el cos del torero no serà repatriat sinó que directament l'incineraran a Bogotà i després n'enviaran les cendres a Espanya. «Suposo que serà així pels protocols que tenen allà. La meva mare està pendent de tots els tràmits, i així de seguida que puguin, tornaran cap aquí», va explicar.