Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro i el menyspreu que la separa definitivament de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique fa 48 anys lluny de la seva filla Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, popularment coneguda com a Andreíta, s'ha convertit en una de les cares més respectades de la crònica social. És famosa des del bressol perquè els seus pares, Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, la van posar a la portada d'una coneguda revista. Des de llavors forma part del món de la premsa rosa, malgrat tots els intents que ha fet per romandre a l'anonimat.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu | CEDIDA

La filla de Jesulín i Belén no ha parlat mai amb cap periodista, així que s'ha guanyat el respecte de tota la indústria del cor. Tot i això, la seva família l'ha situat al centre de la polèmica i resulta pràcticament impossible ometre la seva presència. Les últimes hores ha sortit a la llum una informació que l'ha convertit en protagonista d'un escàndol força sonat.

Jesulín celebra el seu aniversari: en fa 48

Jesulín d'Ubrique ha fet 48 anys i tots pensaven que per celebrar-ho anava a fer un pas endavant que podria canviar la seva situació. Recordem que amb prou feines té relació amb Andreíta, o almenys això és el que Belén Esteban explica als platós de Telecinco. Alguns periodistes estaven convençuts que aquest aniversari seria diferent, però s'equivocaven.

Jesulín tornarà a ser pare al costat de María José Campanario, la seva dona des de fa més de dues dècades. El torero està vivint un moment especial i no hauria estat estrany que aprofités per solucionar les seves errades del passat. Tot i això, suposadament ha preferit continuar amb els seus costums i celebrar el seu aniversari lluny de la discreta Andrea.

La seva filla no ha manifestat en cap moment el seu descontentament amb Jesulín de forma pública, però és evident que sí que ho ha fet en privat. El seu comportament ha estat brillant, ja que ella ha estat pendent del seu pare en tot moment. Segons ha sortit publicat, s'hi va posar en contacte per felicitar-lo per l'arribada del nadó que està esperant.

Andrea Janeiro, involucrada en una guerra infinita

Tot i que podria haver guanyat molts diners als mitjans de comunicació, Andrea ha preferit portar una vida anònima. És impossible deixar de parlar-ne en determinades circumstàncies, més quan la seva mare Belén Esteban l'involucra en certs escàndols. Gràcies a la princesa del poble sabem que la relació entre l'Andreíta i el seu pare és pràcticament inexistent.

Jesulín de Ubrique ha estat un dels toreros més populars de la premsa del cor, per això té tantes amistats. Molts experts en crònica social creien que el marit de María José Campanario celebraria el seu aniversari amb tots els fills, però s'equivocaven. Tot fa pensar que ha organitzat una festa a la més estricta intimitat i que no ha convidat gran part de la seva família.

María José, segons s'ha publicat, desconfia d'alguns membres del clan Janeiro, per això els omet informació important. Suposadament no els va explicar que estava embarassada per protegir l'exclusiva gratuïta que va protagonitzar a la revista 'Hola!'. Aquest tipus d'atreviments ha generat una guerra interna que passa per un dels seus pitjors moments.

Andrea Janeiro podria haver trucat a Jesulín

Andrea, seguint la informació aportada per l'entorn, és una persona força educada i responsable. No es descarta que s'hagi posat en contacte amb Jesulín de Ubrique per felicitar-lo pel seu aniversari. Possiblement el torero no haguès fet el mateix amb ella, però la noia no li guarda cap rancúnia

Andreíta ha sabut guanyar-se el respecte de la premsa del cor des de la distància. Molts periodistes en parlen perquè és inevitable fer el contrari en determinades circumstàncies. No obstant això, la filla de Belén Esteban mai no ha entrat en cap conflicte.