Terelu Campos plorant en un plató de televisió

Terelu Campos, esfereïda després d'escoltar el nom prohibit, es nega a seguir

La tertuliana prefereix no opinar sobre una cara molt coneguda de Telecinco

Terelu Campos, col·laboradora habitual de Telecinco, ha pres una decisió que marcarà un abans i un després a la seva carrera televisiva. No vol parlar de Rocío Flores, filla gran de la seva amiga Rocío Carrasco, per a evitar tenir problemes amb ella. Sap que qualsevol comentari que faci serà estudiat al detall, així que ha pensat que el més encertat és guardar silenci.

Rocío Flores s'ha convertit en una de les cares més controvertides de la televisió i cada vegada té més presència a la crònica social. La premsa la persegueix i està al corrent de tots els moviments que fa, per això genera tant de contingut a Telecinco. Terelu treballa de col·laboradora al programa 'Viva la vida' i hauria de comentar les gestes de la jove, però prefereix mantenir-se'n al marge.

Rocío Flores
Rocío Flores és una de les grans enemigues de Terelu Campos | GTRES

La filla de María Teresa Campos és conscient que tothom sap que és amiga íntima de Rocío Carrasco, per això no se sent lliure a l'hora d'opinar. Considera que el públic pensa que està en contra de Rocío Flores simplement perquè aquesta és enemiga de Rociíto. «D'aquesta doneta, noia o dona, no sé com dir-li per a no ofendre, no en parlo més», explica a 'Viva la vida'.

La col·laboradora ha patit molt perquè la seva família ha estat en boca de tothom durant molt de temps. Ara el clan ha aconseguit trobar la pau mediàtica, i Terelu no vol posar en perill aquest mèrit, ja que la seva intenció és estar tranquil·la una temporada. Assegura que té una opinió molt clara sobre el conflicte entre Rociíto i la seva filla gran, però no compartirà mai el que pensa amb els espectadors.

Terelu ha tingut problemes amb Antonio David Flores, pare de Rocío, perquè aquest considera que les Campos no s'han portat bé amb la jove. No obstant això, l'únic que ha fet la família és vetllar pels interessos de Carrasco, que és un membre més del clan. I s'han equivocat, perquè el millor hauria sigut parlar en determinats moments, però continuaran amb aquesta estratègia.

Terelu Campos envia un missatge enverinat

Terelu fa molt de temps que treballa a la petita pantalla, així que coneix a la perfecció el funcionament del món de l'espectacle. Sap que qualsevol error podria generar un autèntic enrenou, per això prefereix no parlar de Rocío Flores. Tot i això, pensa que la jove és l'única responsable de les polèmiques que han saltat aquests últims mesos.

Primer pla de Terelu Campos
Terelu Campos col·labora habitualment als programes de Telecinco | Europa Press

 

La polemista de 'Viva la vida' creu que la jove hauria d'acceptar que els mitjans critiquin el que fa, ja que és una cosa que entra dins del sou. «Si jo entro al joc de la televisió, entro per a tot: per a les coses que m'agraden i per a les que m'empipen. És el que hi ha, i no em victimitzo. Si t'equivoques, en pateixes les conseqüències», declara al citat espai de Telecinco.

Així doncs, ha preferit no continuar parlant del tema, ja que sap que el que digués causaria força polèmica. Sempre que parlin de la filla d'Antonio David, se'n mantindrà al marge, perquè no vol donar arguments a ningú per a començar una nova guerra. Únicament opinarà sobre ella si participa en algun concurs o programa que no tingui res a veure amb la seva vida personal.

Terelu Campos assumeix i entén el costat fosc de la fama

Terelu Campos pertany al clan Campos, una de les famílies més influents de la crònica social, així que està acostumada a tractar amb la premsa. Entén que la popularitat té coses bones, però també genera molts sentiments negatius. L'únic que ha recomanat a Rocío Flores és que aprengui a assumir les dues cares de la moneda.

La filla de María Teresa Campos no vol continuar opinant sobre els conflictes que turmenten la seva amiga Rocío Carrasco. Tothom sap que estan molt unides i que totes dues creuen que Rocío Flores és incapaç de ser objectiva. Per aquest motiu, consideren que el més encertat és mantenir-se al marge d'aquest tema fins que passi la tempesta.