Fotomuntatge dels rostres de Rocío Flores i María Patiño

Rocío Flores diu prou i decideix seguir els passos del seu pare contra 'Sálvame'

La jove s'ha cansat d'aguantar els atacs continus per part dels col·laboradors del programa

Rocío Flores ja no calla, i ho ha deixat ben clar. Després de retreure-li a la seva mare que no fes res per defensar-la dels atacs que rep constantment a 'Sálvame', María Patiño prenia la paraula.

«Rocío Flores continua sent la mateixa nena que quan tenia 16 anys», l'acusava la col·laboradora. «En primer lloc, que el seu pare no és la persona que ella descriu a la docu-sèrie perquè 'mira que bé s'està separant d'Olga', sense conflicte», argumentava Patiño.

«Això no és gens espontani», apuntava. «I una altra cosa molt important, que la seva mare no la protegeix perquè 'els seus companys parlen malament de mi i ella no fa res'», prosseguia la presentadora de 'Socialité'.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es trenca en parlar de la seva mare, Rociíto | Mediaset

D'aquesta manera, María Patiño posava de manifest que la filla d'Antonio David només pretén tornar a deixar malament la seva mare. «És el braç armat del seu pare per tornar a dir al món 'el meu pare no és el perfil que es pinta a la cadena'», assegurava sobre la jove.

D'altra banda, la col·laboradora de 'Sálvame' va voler incidir que ella havia viscut molt de prop la separació d'Antonio David i Rociíto, que al principi també semblava ser cordial.

Rocío Flores amb cara de circumstàncies a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores s'emociona a plató | Mediaset

«Jo li vull dir una cosa a Rocío, i és que quan el seu pare i la seva mare es van separar jo hi era. Va ser una separació molt cordial, igual que està sent ara la separació d'Antonio David i Olga», advertia.

«El teu pare t'està utilitzant perquè transmetis que la seva relació amb Olga és cordial perquè hi ha un judici pel mig», sentenciava. Unes acusacions davant les quals la neta de La Jurado no ha trigat a contestar des d''El programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores ha amenaçat de prendre mesures legals

«Per mi és una periodista que no té cap credibilitat i explicaré el perquè», començava dient Rocío. «Fa un parell de mesos no sé si recordeu, però em va acusar de posar una denúncia falsa», recordava la noia.

«I va dir que tenia proves on sortia un vídeo del meu pare posant els cartells en què posava la paraula 'maltractador', també va dir que s'havia celebrat un judici i també va dir que hi havia testimonis. Em vaig asseure aquí i vaig explicar que era fals», prosseguia Ro Flores.

A més a més, la jove assegurava que havia decidit prendre mesures legals contra Patiño: «És una periodista que està denunciada penalment».

Primer pla de María Patiño
María Patiño | GTRES

«Per tant, sé que porteu un munt de mesos provocant-me i intentant buscar les meves reaccions i intentar fent-me mal no, el següent», els hi retreia als col·laboradors de 'Sálvame'. «Només diré una cosa, no em defensaré en un plató de televisió ni contestaré en cap programa, sinó al Jutjat», advertia.

Així, la filla d'Antonio David assegurava que estava molt cansada de tot l'assumpte. «Seré més clara encara, quan surt tot l'assumpte de la seva separació jo arribo a casa i dic que jo he d'anar a treballar», revelava.

«Sabeu el que em van dir? 'No et capfiquis, no diguis res'. Si jo em quedo callada en algunes ocasions és perquè és un tema que no em correspon, perquè els dos m'han demanat que no parli d'ells, però si per mi fos, jo no tinc cap problema en dir res», explicava Ro Flores.

D'aquesta manera, deixava clar que es mantenia callada per protegir el seu pare i Olga. És més, la filla de Rocío Carrasco no perdia l'oportunitat de recordar-li a la presentadora de 'Socialité' que estava sent manipulada per la seva mare.

«Tu dius que jo parlo per boca del meu pare, però, i tu? En boca de qui parles?», deixava entreveure. Així mateix, moltes vegades, Flores ha deixat clar que ella no està d'acord amb tot el que fa el seu pare i que tenen les seves discrepàncies.