Fotomuntatge de María Patiño i David Flores Carrasco

María Patiño envia un missatge molt cruel a David Flores Carrasco i salten les alarmes

A la presentadora se l'acusa de tenir una fixació per la família del jove

María Patiño, periodista i presentadora de Telecinco, ha donat un cop a la taula perquè una persona molt coneguda se li ha enfrontat. Parlem de Rocío Flores, col·laboradora de la cadena i filla gran d'Antonio David Flores i de Rocío Carrasco, que ha demandat la gallega pels últims moviments que ha fet. La jove assegura que María ha difós rumors que no són certs i l'acusa de ser una professional «sense credibilitat».

La periodista està en boca de tothom perquè Rocío Flores assegura que tot el que ha explicat sobre la seva família és completament mentida. Patiño ha utilitzat la influència que té a 'Socialité', programa que presenta els caps de setmana, per a explicar l'origen tot plegat. El primer que ha fet ha sigut enviar un missatge a la filla d'Antonio David: «Segueixo considerant  que ets una víctima, i el teu germà, el David, també».

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
María Patiño ha respost a Rocío Flores a 'Socialité' | GTRES

María ha assenyalat públicament David Flores Carrasco, el fill petit de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores. Recordem que el jove pateix una malaltia, la síndrome d'Angelman, que fa que sigui molt vulnerable. No vol saber res dels mitjans de comunicació, però alguns periodistes no paren de situar-lo al centre de totes les mirades.

Rocío Flores està indignada perquè pensa que Patiño té certa fixació amb la seva família i que per això fa circular rumors suposadament falsos. La presentadora de 'Socialité', per la seva banda, assegura que només fa la seva feina i que no és responsabilitat seva que Antonio David no s'hagi comportat bé. «El millor hauria sigut que mai haguéssim descobert la veritat», llisca la periodista a l'esmentat espai televisiu.

«Tinc l'oportunitat de contestar, però abans de res vull dir que jo no soc l'enemiga de Rocío Flores. Fins ara, ella ha intentat desacreditar gent que treballa a Telecinco, com ara les Campos. Però jo mai l'he insultat ni soc amiga de Rocío Carrasco. De fet, durant moltíssims anys he qüestionat Rociíto i Fidel Albiac», explica María força molesta.

María Patiño revela el problema de David Flores Carrasco

La comunicadora garanteix que no té res en contra de Rocío Flores, i diu que «la gent té dret a la reinserció». D'aquesta manera, fa al·lusió al terrible succés que va separar la jove de la seva mare, Rocío Carrasco, el 2012. Recordem que suposadament Rociíto va ser agredida per la seva filla i que des de llavors res ha tornat a ser com abans.

Patiño ha declarat a 'Socialité' que l'únic responsable de tot el que va passar és Antonio David, i no té por de donar la seva opinió. Considera que el seu excompany de 'Sálvame' ha enganyat els fills que té amb Rociíto i que David, el petit, «és una víctima». Aquestes paraules provocaran una tempesta sense precedents, ja que el jove no vol formar part de l'univers televisiu.

La gallega fa molt de temps que treballa als mitjans i té prou informació per a parlar amb contundència. Se sent enganyada per Antonio David Flores i creu que el més just és que el públic sàpiga com és realment. Aquest atreviment ha enfrontat molta gent, però ella no té por de res ni de ningú.

David Flores Carrasco torna a primera línia

David Flores, net de la gran Rocío Jurado, ha crescut envoltat de periodistes, però no ha cridat mai l'atenció de cap. Els experts en crònica social han respectat l'anonimat del jove fins que Rocío Carrasco, la seva mare, va parlar d'ell a Telecinco. El noi ha patit molt perquè ha estat al punt de mira, però els últims mesos havia aconseguit esquivar la premsa.

María Patiño ha aconseguit que el fill de Rociíto i d'Antonio David torni al focus mediàtic, i ara s'està parlant molt d'això. Les xarxes socials han cremat contra la presentadora gallega. I és que gran part del públic l'acusa de comportar-se de manera injusta i exigeixen que rebaixi el temperament.