Fotomuntatge de Rocío Flores i Paolo Vasile

Paolo Vasile descobreix l'última mentida de Rocío Flores i pren una decisió dràstica

Rocío Flores ha denunciat 'Sálvame', i Paolo Vasile vol protegir el programa

Rocío Flores, filla gran d'Antonio David Flores, ha fet un pas endavant per a revelar quins plans té per a silenciar el programa 'Sálvame'. La jove tertuliana presumeix d'haver demandat l'espai televisiu, però no ha explicat tota la veritat. Carlota Corredera, periodista i presentadora de Telecinco, assegura que la justícia ha desestimat la denúncia que va interposar Rocío.

Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, és un dels homes més poderosos dins i fora de la petita pantalla. Té un gran coneixement del món de l'espectacle i és conscient que 'Sálvame' és necessari perquè Telecinco sigui líder d'audiència. L'empresari ha pres una sèrie de mesures per a protegir el programa, ja que no li interessa que deixi de funcionar.

Rocío Flores en un photocall
Rocío Flores s'ha enfrontat a gent important de Telecinco | GTRES

La tertuliana ha portat La Fábrica de la Tele, productora de 'Sálvame', als tribunals perquè se sent assetjada. Assegura que els seus advocats han guanyat la primera batalla, però no és veritat, i Carlota Corredera ho ha demostrat.

«No menteixis, la denúncia està arxivada, i tu el que has fet és recórrer l'arxiu», comenta la comunicadora visiblement molesta.

Paolo Vasile, segons l'opinió dels experts, no està d'acord amb determinades guerres perquè les conseqüències que se'n deriven són greus per a tothom. Vol cuidar el programa de les tardes de Telecinco, així que n'ha cancel·lat algunes emissions. Fa unes quantes setmanes, 'Sálvame Tomate' va passar a la història, ja que el màxim responsable de la cadena no vol avorrir l'audiència.

Aquests últims mesos, la filla d'Antonio David s'ha dedicat a carregar contra les cares més importants de Telecinco. Recentment ha acusat María Patiño de ser «una periodista sense credibilitat», i Carlota Corredera ha donat la cara per la seva companya. La presentadora no consenteix que certes persones tirin per terra una feina plena d'esforç i d'entusiasme.

Rocío Flores ha comès un error que determinarà el futur

La jove ha arremès contra La Fábrica de la Tele, la productora que hi ha darrere dels programes més vistos de Telecinco. Aquest atac podria haver despertat la fúria de Paolo Vasile, l'únic interès del qual és que la cadena registri les millors dades d'audiència possibles. Carlota Corredera s'ha adonat de l'error que està ha comès la filla Rocío Flores i ha donat un cop a taula.

La gallega assegura que no permetrà que ningú qüestioni la professionalitat dels seus companys amb mentides que no tenen cap mena de fonament. Segons explica, Flores ha perdut la batalla legal i no és cert que els tribunals hagin fallat contra Mediaset. La comunicadora ha enviat un missatge a Rocío que també fa referència a la seva tieta, Gloria Camila Ortega.

«Us ho diré a totes dues perquè a vegades crec que heu perdut el nord d'on sou. Treballeu a Mediaset, i aquí, la María Patiño és presentadora, així que el mínim que es pot fer en aquestes circumstàncies és tenir respecte, per molt que discrepeu amb ella i no us agradi el que diu de vosaltres», declara Corredera visiblement molesta.

Rocío Flores ha guanyat molts diners gràcies a Paolo Vasile

La jove tertuliana s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats de la crònica social, i tot ha estat gràcies al suport de Vasile. Cap director de Telecinco pren decisions sense demanar permís al conseller delegat, per això és important tenir-lo content. No obstant això, és probable que els últims moviments de la filla d'Antonio David no li hagin agradat, ja que posen en perill alguns periodistes importants de Mediaset.

Carlota Corredera no ha deixat passar l'oportunitat de reivindicar el valor professional dels seus companys. Assegura que està envoltada d´un equip de primera categoria i exigeix respecte per a tots ells.

Haurem d'esperar un temps per a veure com reacciona Paolo quan descobreixi les últimes guerres que s'estan produint al seu imperi televisiu.