Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jaime Cantizano.

Jaime Cantizano es confessa després de desaparèixer: «No puc més»

Jaime Cantizano se sincera per primera vegada després de tornar a la petita pantalla

Jaime Cantizano és, sens dubte, un dels presentadors de televisió més coneguts i estimats pel públic.

 

Però, pràcticament, des de fa deu anys, i excepte en programes molt puntuals, ha estat allunyat de la petita pantalla. I és que, després de Dónde estás corazón, va decidir deixar els platós.

Ara, però, torna a la televisió amb un concurs. Per aquest motiu, l'han entrevistat, on parla dels durs moments que ha viscut a la seva vida. Moments que li han fet fins i tot dir que no pot més.

Jaime Cantizano revela detalls de la seva marxa de la televisió

El presentador ha decidit tornar a la televisió de manera definitiva amb el concurs de Telemadrid Atrápame si puedes. Ha parlat en una entrevista per El Mundo d'aquest nou programa i de la seva carrera.

El primer que ha dit és que si ha fet el pas de tornar a la pantalla és per una raó. Cantizano diu que és perquè aquest programa li permetia tornar «a treballar amb gent que estima».

A més, se li ha preguntat pel DEC i, entre altres coses, ha confessat que hi va haver dues convidades que el van fer patir. Ha explicat que a Paulina Rubio «sempre la recordo com la dona que m'ha fet passar dos moments molt incòmodes al plató». I la segona va ser Bárbara Rey, «que és una magnífica convidada, però hi havia vegades en què es desbordava totalment».

Jaime Cantizano somrient
Jaime Cantizano ha explicat el perquè va decidir deixar la televisió. | cedida

De la mateixa manera, ha explicat el perquè va decidir allunyar-se de la televisió, que li va donar molt d'èxit. Ho ha fet dient: «El que vaig fer en un moment determinat va ser no seguir el camí que se suposava que havia de seguir després d'haver acabat la meva etapa a Antena 3. Tots em deien que continués a la televisió, fins i tot en un altre grup».

«Vaig tenir clar que no continuaria amb la mateixa fórmula. Per això, vaig fer aquest trencament tan radical i vaig tornar a la ràdio».

És més, ha dit que durant aquest temps allunyat de la tele ha fet «molta ràdio per decisió personal i ha estat una de les més encertades de la meva vida».

Tampoc ha tingut 'pèls a la llengua' per parlar de la seva professió, el periodisme. D'aquesta ha dit que «els seus dos mals són la precarietat dels que treballen als mitjans i la de les empreses que les fa trontollar davant del poder». Així mateix, ha explicat que «hi ha molt ego i això ha generat moltíssim mal, ha autodestruït molts companys».

Jaime Cantizano i la seva 'complicada' vida personal

A més d'estar centrat en la seva feina com a locutor, Jaime ha aprofitat aquests anys per tenir un fill amb gestació subrogada. I sobre ser pare també ha parlat, reconeixent que ha estat molt dur combinar la feina i la paternitat sent solter. Ha dit que «ha estat molt difícil i molt complicat».

«En alguns moments he arribat al llit i he dit: "Si us plau, no puc més!". Estic segur que molts pares i mares han acabat el dia pensant així. Però l'endemà al matí és com si et renovessis».

Primer pla de Jaime Cantizano somrient
Jaime Cantizano ha explicat que ser pare és molt dur. | cedida

Sobre tenir un fill també ha dit que «no em van explicar gaires coses. El que més m'ha sorprès és la capacitat d'entregar-te a un nen com mai no t'havies entregat a una altra persona. I d'una manera molt pura i sense doblecs».

Per la seva experiència, ha explicat que està a favor de la gestació subrogada. Ha dedicat unes paraules a qui no estan d'acord: «Demanaria que s'informessin i que coneguessin la realitat de milers de famílies espanyoles on el respecte és fonamental. Tenim una relació amb la família gestant que no té res a veure amb allò que s'explica».