Muntatge de fotos de Rocío Flores i la seva possible nova parella.

Javier, la nova parella de Rocío Flores, amaga un secret que no agradarà a molts

Rocío Flores torna a somriure amb un jove influencer després de la seva separació

Rocío Flores s'ha convertit en la protagonista indiscutible d'aquest cap de setmana després que es revelés la seva ruptura sentimental amb Manuel Bedmar. Des de llavors, la col·laboradora d'Ana Rosa ha tractat d'evitar la premsa.

La neta de Rocío Jurado ha optat pel silenci mentre els rumors sobre les presumptes infidelitats prenen més força. En un primer moment ,es va especular que Manuel podria haver-li estat infidel a Rocío, però ella tampoc s'escapa de les especulacions.

De fet, Socialité va assegurar aquest cap de setmana que la filla d'Antonio David ja hauria recuperat el somriure amb Javier Terrón. Un jove influencer amb un secret que no li haurà agradat gens a la família de Rocío.

Rocío Flores recupera el somriure amb l'influencer Javier Terrón

Encara que Rocío Flores i Manuel Bedmar continuen sense trencar el silenci sobre la seva situació sentimental, el cert és que la seva ruptura ja és un fet. De fet, ha estat l'entorn de la neta de la cantant l'encarregat de confirmar-ne la separació.

Mentrestant, conèixer com es troba la col·laboradora d'Ana Rosa és la prioritat dels mitjans de comunicació. I sembla que, malgrat aquest moment tan amarg, Rocío podria haver recuperat el somriure en un temps rècord.

La possible nova parella de Rocío Flores, Javier Terrón.
Rocío Flores va conèixer Javier Terrón fa un any. | Instagram: jabici
 

Això és el que va afirmar dissabte passat el programa Socialité quan apuntava la nova il·lusió de la filla d'Antonio David. Segons l'espai presentat per María Patiño, Rocío mantindria una relació molt estreta amb Javier Terrón, un jove influencer amb qui ja ha compartit moments especials.

Tots dos pertanyen a la mateixa agència de Màrqueting i fa tan sols un any que es van conèixer. Un breu espai de temps que hauria calat en tots dos influencers, perquè les mostres d'afecte entre tots dos són contínues a les xarxes socials.

El secret que amaga la nova il·lusió de Rocío Flores

Javier Terrón és un jove influencer discret que amb prou feines mostra a les xarxes els aspectes íntims de la seva vida privada. Amb tan sols 26.000 seguidors, el jove vol ser un dels influencers del moment i el cert és que ho té tot per aconseguir-ho.

Javier i Rocío es van conèixer fa un any i la connexió va ser instantània, i des de llavors no s'han deixat d'intercanviar missatges. Però aquest jove model guarda un secret que no li haurà agradat gens a Manuel Bedmar.

Rocío Flores i Javier Terrón en una foto junts.
Rocío Flores i Javier Terrón en un viatge junts. | Instagram: rotrece

Terrón no només es portaria molt bé amb la filla d'Antonio David, sinó que també amb Gloria Camila, amb qui té una bonica amistat. De fet, tots tres van viatjar junts a París fa només dos mesos.

Tot i que al principi Gloria va assegurar que es tractava d'un viatge de negocis, per generar contingut a Instagram, sens dubte va ser una mica més especial. Va ser la mateixa Rocío la que va publicar una foto al costat de Javier en què podria ser la seva primera imatge junts.

Un viatge que tots tres van gaudir al màxim i que va poder ser l'inici de la relació entre la filla de l'exguàrdia civil i l'influencer.

Rocío Flores es refugia al seu entorn

Que la filla de Rociíto no està passant pel millor moment és una cosa que el seu entorn coneix a la perfecció. A la guerra oberta amb la seva mare se li va sumar la polèmica separació del seu pare i ara la seva ruptura amb Manuel Bedmar.

Moments difícils que Rocío intenta superar envoltada dels seus. La noia ja ha abandonat el domicili que compartia amb el malagueny i s'ha traslladat a casa d'Olga Moreno.

Muntatge de Rocío Flores amb la seva parella.
Rocío Flores es refugia en el seu entorn per a superar la seva ruptura sentimental. | CatalunyaDiari
 

A més, li ha demanat ajuda a Albert Barranco, amb qui comparteix situació sentimental. L'exsupervivent també ha trencat amb la seva parella i tots dos es refugien en aquesta amistat especial que va sorgir després de coincidir a Supervivientes.

És clar que Rocío està disposada a refer la seva vida i a mirar cap al futur. Tocarà esperar que s'incorpori a El programa de Ana Rosa per conèixer què hi ha de cert als rumors sobre la seva nova relació sentimental.