Pla general de Jessica Bueno

Jessica Bueno destapa què amaga Jota Peleteiro sota la roba

Jessica confirma que alguna cosa íntima de Jota ha sortit a la llum

Jessica Bueno ha vist com ha canviat la seva vida després que sortís a la llum que la seva llarga relació amb Jota Peleteiro arribava al final.

Tot i que, públicament, semblava que la relació entre la model i el futbolista era sensacional, en els últims mesos els rumors de separació havien agafat molta força. I la ruptura ha caigut pel seu propi pes, era impossible evitar que es conegués mediàticament.

Al comunicat que publicava Jota, aquest assegurava que fa «dos mesos que estem separats físicament». I després de llegir el text que compartia a les seves xarxes, Jessica Bueno no estava del tot d'acord, afirmant en una de les seves stories que «la veritat només té un camí».

Jessica Bueno confirma què amaga el seu ex sota la roba

Sembla que la relació entre ells no s'ha acabat de la forma més amistosa. I un clar exemple és què Jota ha eliminat totes i cadascuna de les fotografies en què apareixia amb la seva exdona.

Foto de Jota Peleteiro i Jessica Bueno abraçats en un casament.
Jota Peleteiro i Jessica Bueno van trencar fa uns dies. | Instagram @jessica_bueno
 

Ara com ara, no se sap quina és la causa real d'aquesta separació, però el jove ja estaria amb una altra dona des de fa uns mesos.

A més, gairebé amb total seguretat, l'ex de Jessica Bueno estaria pensant a esborrar del cos un tatuatge de la mare del seu fill. Un tatuatge que impacta per la seva mida quan hem vist el futbolista amb el tors nu.

Estem parlant d'un tatuatge de la cara de la dona que va des de la clavícula fins al pectoral esquerre. Sens dubte, un record que Jota pensava que seria per a tota la vida. Però, si pot evitar continuar veient la seva dona i que la seva nova parella ho vegi, no hi ha dubte que durà a terme aquest procés.

El gran tatuatge que s'esborrarà per oblidar-se d'ella

La veritat és que, per treure's aquest tatuatge que porta des de fa anys, hauria de tractar-se amb la tècnica làser, molt eficaç en aquests casos. Però provoca molt de dolor, una cosa que haurà de suportar Jota si vol eliminar-lo per sempre.

Foto de Jota Peleteiro banyant-se al mar i rient a Eivissa.
Jota Peleteiro, gaudint de les seves vacances a Eivissa el juny del 2019. | GTRES
 

Cal dir que, actualment, qualsevol tatuatge es pot eliminar amb l'ús d'una llum especial que s'aplica sobre les partícules de tinta. Tot i el dolor, és un procés que no crema la pell.

«És possible fragmentar les partícules de tinta que configuren el tatuatge en altres de molt més petites que acaben dispersant-se a l'epidermis. I són eliminades posteriorment a través del sistema limfàtic», sosté un expert en aquesta matèria en una coneguda revista del cor.

Jessica, trencada de dolor després de fer-se pública la ruptura

La veritat és que aquest divorci ha enxampat tothom de sorpresa. Tot i que, segons la versió de l'empresari, tot sembla força correcte en aquesta separació, no ho veu així Jessica, que continua vivint a Bilbao amb els seus tres fills.

Primer pla de Jessica Bueno seriosa.
Jessica Bueno està destrossada després de la separació. | GTRES
 

Tot i que una part de la família de Jessica viu a Sevilla, el suport a la distància és important per a ella. Sap que haurà de fer front a aquest revés. S'ha quedat desolada, i encara més sabent que el seu ex ja tindria una nova il·lusió des de fa mesos.

Les persones que la coneixen afirmen que està «trencada de dolor» per com han tingut lloc els esdeveniments. De moment, l'andalusa no ha donat declaracions, més enllà de les seves stories, en què s'ha expressat a la seva manera, deixant indirectes que no han fet canviar d'opinió Peleteiro.