Jessica, la desconeguda i ara humiliada nòvia de Cristian Suescun

Ha patit molt pel pas de la seva noi 'La casa fuerte'

Cristian Suescun i la seva noia, Jessica Bueno,a la platja
Jessica, la desconeguda i ara humiliada nòvia de Cristian Suescun | Instagram

Cristian Suescun ha estat un dels protagonistes de 'La casa fuerte'. Ha donat molt de joc, especialment perquè fora del concurs té xicota però dins de la casa no a dubtat en apropar-se molt a Yola Berrocal.

La seva noia, Jessica, és una persona aliena al món de la televisió, i veure el seu amor convertir-se en el centre de la polèmica al 'reality' i apropar-se tant a una altra dona l'ha fet patir molt durant les últimes setmanes. 

Tot i el que estava passant al concurs, Jessica ha volgut mantenir-se al marge de la televisió, però els altres programes de Telecinco i la premsa del cor en general han volgut descobrir més coses sobre ella, una total desconeguda per als espectadors. 

Qui és Jessica?

La xicota de Cristian Suescun és Jessica Reina, una jove d'horòscop Leo que treballa com a hostessa de vol. Segons sembla, Jessica i Cristian fa aproximadament un any que estan en una relació, i fins i tot han gaudit de vacances conjuntes, com la majoria de parelles com ells. 

Físicament, a Jessica se la pot veure en algunes fotos de Cristian al seu compte d'Instagram: És una jove bruna, alta i que té molta cura del seu cos, segons s'observa a les imatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaudint com un nen # madrid # piscina # estiu # blancoalbino # estoacabadeempezar

Una publicació compartida de Cristian Suescun Galdeano (@suescungaldeano) el

També se sap que a Jessica no li agrada la televisió i intenta portar la seva vida en la màxima discreció. Malgrat això, tot el que ha passat amb el seu xicot a 'La casa fuerte' la va obligar a entrar en una trucada amb 'Sábado Deluxe'. 

La jove va explicar que se sentia trista i humiliada per l'actitud del seu xicot, que ha estat flirtejant amb la guanyadora del 'reality', Yola Berrocal, parella al concurs de Leticia Sabater. Hi ha qui creu que Cristian intuïa que Yola guanyaria el concurs, i que les seves intencions eren apropar-se a ella i intentar guanyar popularitat entre els espectadors. 

De fet, alguns «jocs» entre en Cristian i la Yola podrien haver donat peu al fet que passés alguna cosa més entre tots dos, una cosa que Cristian ha negat rotundament després del final del concurs. 

Tot i això, Jessica s'ha sentit humiliada per la seva actitud al concurs i la de la seva sogra, Maite Galdeano, que durant la seva estada a 'La casa fuerte' va ficar més llenya al foc i va assegurar que el seu fill no estava enamorat d'ella. 

De moment, tot apunta que la parella segueix junta, encara que hauran d'aclarir molts aspectes de la seva relació i del concurs si volen continuar sent feliços com fins ara.

Qui sap si en unes setmanes la veurem als platós de Telecinco explicant la fi de la relació o alguns draps bruts del germà de Sofia Suescun, fins ara un desconegut a la televisió però que de mica en mica va fent-se un lloc gràcies a la seva germana i la seva mare, ja molt habituals a la pantalla petita.


Comentaris

envia el comentari