Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera

Jesulín de Ubrique i Carmen Bazán descobreixen què està passant amb Julia Janeiro

Jesulín de Ubrique aconsegueix el que tant ha buscat

Si per alguna cosa ha lluitat Jesulín de Ubrique en els darrers temps és per la protecció de la intimitat dels seus, sobretot dels seus fills. El dretà ha estat molt contundent respecte a aquest tema i ho ha deixat molt clar en les darreres intervencions.

Per això, l'últim que ha passat pel que fa a Julia Janeiro haurà alegrat molt tant el matador com a María José Campanario. Tal com s'ha publicat, la influencer serà un altre dels noms de la llista de vetats de Telecinco.

Els canvis a la graella de Telecincosón tota una realitat. Més d'una desena de cares, entre les quals ara hi ha Julia Janeiro, ja no en tornaran a formar part.

Jesulín de Ubrique i Carmen Bazán descobreixen el darrer canvi de Telecinco

En una de les seves darreres intervencions, Jesulín de Ubrique s'asseia amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' per parlar sobre la nova etapa que viu la família. En els darrers temps, tant ell com la seva dona, María José Campanario, han deixat més que clar el nou rumb que volen prendre.

Captura de Jesulín d'Ubrique al programa 'La meva casa és la teva' del 15 de maig
Jesulín de Ubrique deixava clar que protegiria la intimitat dels seus fills | Telecinco

L'odontòloga optava per sortir del focus mediàtic i deixar d'estar present als mitjans de comunicació. Després de més de dues dècades sobreexposant la seva vida personal a través dels fulls de les revistes del cor, el matrimoni prenia una decisió seriosa.

Això ha estat motivat sobretot després de l'arribada del petit Hugo a la família. «Tinc molt clar que defensaré la privadesa total i absoluta dels meus fills, dels quatre», afirmava Jesulín de Ubrique a la seva xerrada amb Bertín Osborne.

El matador assegurava que la protecció de la intimitat dels seus fills seria alguna cosa per la qual cosa lluitaria amb força. «No creuaré cap línia que pugui perjudicar els meus fills. Tinc molt clar que he de respectar la voluntat dels meus fills i ho defensaré a capa i espasa», sentenciava.

Per això, l'última notícia que hem conegut pel que fa a Julia Janeiro i la seva presència als mitjans, concretament a Telecinco, haurà alegrat molt la seva família.

Segons ha publicat el mitjà PaliTV, Julia Janeiro passarà a ser un altre dels noms que formin part de la llista de personatges vetats. Per això, la influencer no estarà entre els continguts de la cadena.

Julia Janeiro va guanyar la batalla a Mediaset

El mes de gener passat vam conèixer que Mediaset va perdre la batalla judicial contra la influencer. Telecinco havia incorregut en un delicte «d'ntromissió il·legítima en el dret a l'honor, a la intimitat i a la pròpia imatge» de Julia Janeiro.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Jesulín de Ubrique i María José Campanario volen protegir la seva vida privada | Europa Press

El grup audiovisual va ser condemnat a pagar 190.000 euros a Julia Janeiro, després d'haver-ne parlat amb total impunitat en els programes de la cadena.

Després de la majoria d'edat de la influencer, tant 'Sálvame' com 'Socialité' van emetre imatges tretes de les seves xarxes i cadascun dels seus passos van ser analitzats als diferents programes.