Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

'Así es la vida' dona una última hora sobre Belén Esteban i Miguel Marcos

Belén Esteban podria estar travessant una crisi en el seu matrimoni

Belén Esteban tornava a ser notícia el cap de setmana passat després que sortissin a la llum els rumors sobre una crisi en el seu matrimoni. Després de la finalització de 'Sálvame', sembla que la col·laboradora podria no estar travessant un bon moment amb Miguel Marcos.

Va ser el programa 'Fiesta' el primer a fer-se ressò dels problemes de Belén Esteban, provocant la sorpresa de tots els presents. Ningú imaginava que estiguessin en crisi, sobretot perquè feia poc que havien celebrat quatre anys de matrimoni. Encara que Belén Esteban ho va desmentir, 'Así es la vida' ha recollit la notícia donant l'última hora sobre la parella.

Belén Esteban torna a les tardes de Telecinco gràcies a 'Así es la vida'

Belén Esteban es va acomiadar de l'audiència fa setmanes quan 'Sálvame' va emetre el seu darrer programa. Semblava que la col·laboradora desapareixeria de l'esfera pública fins que els rumors sobre una suposada crisi matrimonial la van portar de tornada.

Primer va ser el programa 'Fiesta' el que va anunciar que estarien travessant per uns complicats moments. «Belén EstebanMiguel Marcos podrien estar vivint una de les seves pitjors crisis des que són parella», van anunciar per a sorpresa de tots.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'
Es rumoreja que Belén Esteban y Miguel Marcos estarien passant per una crisi de parella | GTRES

Encara que 'la princesa del pueblo' es va afanyar a desmentir els rumors, sembla que encara li queda tela per tallar. 'Así es la vida' va decidir aprofundir més en la suposada crisi, no se sap si per captar l'interès de l'audiència o per conèixer la veritat. La veritat és que el nom de Belén Esteban va tornar a les tardes de Telecinco tres setmanes després de la fi de 'Sálvame'.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: Pincha aquí para recibir GRATIS tus noticias favoritas del Corazón en WhatsApp

Suso Álvarez va poder parlar amb Belén Esteban i aquesta va continuar desmentint la notícia. «M'ha confirmat rotundament que no hi ha cap crisi entre ella i el Miguel», ha comentat. És més, tant ella com el seu marit estarien molt molestos per tot l'enrenou que s'ha causat i que hauria arribat fins a la família.

Belén Esteban a 'Superlativas', el podcast de Carlota Corredera, amb rostre neutre
Belén Esteban nega que el seu matrimoni estigui en crisi | TVienes

«La seva mare ens veu i pot arribar a pensar que és cert, m'agradaria dir-li que estigui tranquil·la», apuntava el Suso a 'Así es la vida'. Però qui està patint més l'assetjament de la premsa és el Miguel, que no està acostumat als mitjans.

«Surt de casa i hi és a tota la premsa, ell és anònim i no vol participar-hi, m'ho recalca», assenyala el col·laborador. Van ser les paraules de Belén Esteban, que va voler aprofitar l'ocasió per deixar clar que el seu marit no vol ser un personatge públic.

Belén Esteban i els indicis que fan sospitar sobre el que passa amb Miguel Marcos

Belén Esteban segueix negant la seva suposada crisi matrimonial amb Miguel Marcos. A cada col·laborador que s'hi ha posat en contacte, sempre li ha donat la mateixa versió. «No hi ha crisi ni res», va traslladar el Suso, que hi té bona amistat. 

https://www.youtube.com/watch?v=jPK8m6_YF2A

Youtube LogoSegueix-nos GRATIS a YouTube per veure més vídeos de famosos

No obstant això, per a alguns hi ha certes coses que fan pensar en tot el contrari. Ángela Portero, que no es porta especialment bé amb Esteban, ha estat la primera a esmentar les pistes que confirmarien la suposada crisi.

«Analitzant-ho, hi ha una sèrie de coses que criden l'atenció», opinava. A la periodista li ha provocat curiositat que Belén Esteban marxés a les Illes Canàries just el dia de l'aniversari del Miguel. A això, la tertuliana va respondre que era un viatge programat des de feia mesos, però la seva explicació no va convèncer.

Sobretot perquè aquest viatge anava acompanyat d'un altre detall força significatiu. Belén Esteban no va felicitar públicament a les xarxes el seu marit, quan sempre ho havia fet. «A mi sí que hi ha coses que m'estranyen i també sé que hi ha agències darrere aquest tema des de fa temps», va apuntar Portero.

No està sent una bona època per a Belén Esteban, que ha vist com el programa de la seva vida era cancel·lat després de 14 anys en antena. Una situació delicada a la qual se li han sumat els rumors sobre els seus problemes amb Miguel Marcos, que li han fet molt de mal. «Belén pateix molt això, em parteix l'ànima», apuntava Suso Álvarez.