Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Makoke feliç al musical de Whitney Houston

Makoke atura 'Vaya Vacaciones' per un motiu que sorprendrà Kiko Matamoros

Makoke torna a col·locar-se al centre de totes les mirades

Makoke s'està convertint en una de les participants de 'Vaya Vacaciones' de les quals més s'està fent ressò al 'reality'. Makoke protagonitzava un tens enfrontament amb Marta Peñate, una de les seves grans enemigues. La mare de Javier Tudela no es tallava i frenava el 'reality' per posar-li les cartes sobre la taula a l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

Ara bé, el més sorprenent de tot és que, de manera indirecta, Kiko Matamoros també està ficat en l'assumpte. Marta va amollar unes declaracions sobre Makoke que, novament, posaven el focus sobre Matamoros.

Makoke i Marta Peñate desenterren la destral de guerra a 'Vaya Vacaciones'

La història de Makoke i Marta Peñate ve de lluny. Sembla que les dues televisives mai no arribaran a entendre's i és que la polèmica sempre les persegueix. El programa 'Así es la vida' era l'encarregat de mostrar en exclusiva l'últim enfrontament entre les dues concursants.

Captura de Marta Peñate i Makoke barallant-se al costat de Javier Tudela al programa '¡Vaya vaciones!'
Makoke i Marta Peñate tornen a la càrrega a 'Vaya Vacaciones'. | Mediaset

No obstant això, aquesta afirmació no sembla convèncer gaire Makoke, que no està disposada a donar la raó a Marta, ja que creu que això no és així. Encara que tots coneixem ja Marta, l'exsupervivent no es quedaria de braços plegats i exigia a Makoke que li donés un exemple on l'hagi criticada.

La gosadia de Marta despertava una Makoke que no dubtava a frenar 'Vaya Vacaciones' per destapar el motiu del seu enuig. Molta gent no esperava que, una vegada més, Kiko Matamoros hi tindria alguna cosa a veure. Segons comentava Makoke, Marta hauria dit en to sarcàstic que «de què parlaria si no era de Kiko Matamoros».

Davant això, Makoke no ha pogut callar. «Una cosa és que m'ho diguis a mi i una altra que en vagis per darrere, em facis burla i riguis d'això, no hi té res a veure. Si no ho veus, no ho veus tu», assegurava la mare de Javier Tudela.

Marta Peñate frena Makoke al 'reality'

Aquest enfrontament va tornar a posar el focus sobre la tensió que hi ha entre Makoke i Marta Peñate. Tanmateix, això no va quedar només aquí, ja que, segons les paraules de Makoke, sembla que n'hi havia més.

Marta Peñate i Tony Spina
Makoke no va dubtar a atacar Marta Peñate. | Mediaset

L'ex de Kiko Matamoros es referia a alguna cosa de la relació amb el seu fill, Javier Tudela. El jove no dubtava a saltar per defensar la seva mare: «Tant de bo pugui estar convivint en certa manera amb la meva mare tota la vida», assegurava davant de Marta Peñate.

Makoke sentenciava el que Marta havia fet i li amollava una indirecta respecte al seu xicot, Toni Espina, assegurant que «ha viscut amb els seus pares fins fa dos anys». Després d'això, Marta frenava contundentment Makoke i demostrava que no estava disposada a muntar un ciri. «No et permeto el xou», li va dir a Makoke.