Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

Manuel Cortés és molt a prop de la gran amiga de Rocío Carrasco: el motiu

Manuel Cortés no té en compte la mala relació que té la seva mare amb Rocío Carrasco

Manuel Cortés ha començat una nova vida després de «Supervivientes» i s'ha adonat que ara ha de tenir molta cura. La seva mare, la coneguda Raquel Bollo, té mala relació amb Rocío Carrasco, però ell no ha tingut en compte aquest aspecte. Cortés és cada cop més a prop de la millor amiga de Rocío, la cantant Anabel Dueñas, i en sabem el motiu.

El germà d'Alma Bollo no es pot amagar: hi ha proves que demostren la seva vinculació amb Anabel. La raó és evident: tots dos són artistes, comparteixen professió i estimen la música. L'amiga de Rocío no té en compte els conflictes televisius, de fet, sempre ha estat lluny de totes les polèmiques.

Manuel s'ha convertit en un personatge molt mediàtic, tot i que sempre ha tingut una certa repercussió. Presumeix de no haver-se aprofitat dels seus cognoms per cridar l'atenció, però hi ha coses que no pot negar. Li han donat oportunitats per ser el fill de Chiquetete, encara que això no vol dir que no tingui talent.

Rocío Carrasco i Anabel Dueñas actuant al programa Mediafest de ‘Sálvame’
Anabel Dueñas sempre li ha donat el seu suport a Rocío Carrasco. | Mediaset

L'amiga de Rocío Carrasco ha experimentat un fenomen semblant: sí, també sap cantar bé, però Rocío li ha donat molta fama. Ara bé, hi ha una diferència: Anabel Dueñas va participar en un concurs musical i va cridar l'atenció abans d'estar relacionada amb Rociíto.

L'amistat de Manuel Cortés i Anabel Dueñas és sorprenent

Manuel sempre ha dit que dona suport incondicional a la seva mare i que sempre estarà molt agraït. Per això ha estranyat tant que tingui relació amb l'entorn de Rocío Carrasco, una de les grans rivals de Bollo. L'andalusa considera que Telecincos'ha portat millor amb Rociíto que no pas amb ella i no ho perdona.

L'amistat entre Cortés i l'amiga de Rociíto ha sorprès tothom perquè la família Bollo sol ser força contundent. Tanmateix, veiem que hi ha un motiu que està per sobre de qualsevol cosa: la música. Els joves estan units per una professió que els ha llançat a la fama, encara que de maneres lleugerament diferents.

Manuel Cortés molt somrient assegut al plató de 'Supervivientes' el passat 6 de juny de 2023
Manuel Cortés ha començat una nova vida. | Mediaset

Cortés sap que la seva mare ha patit molt, Raquel creu que Telecincoha dubtat dels maltractaments que va rebre. El cantant sap que la col·laboradora està explicant la veritat, però no vol entrar en conflictes si no cal. Per això manté la seva amistat amb Anabel, malgrat que sigui una germana per a Rocío i que estigui en contra de Bollo.