Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique celebra el naixement del seu fill Hugo deixant-s'hi una dinerada

Jesulín de Ubrique està pletòric després de conèixer Hugo Janeiro

Jesulín de Ubrique és el torero més mediàtic de la premsa del cor, per això la seva vida privada sempre ha estat tan exposada. Sempre que ha tingut un fill ha posat a la revista Hola!, la seva publicació de capçalera, però aquesta vegada podria ser ben diferent. Sembla que ha après la lliçó i s'ha adonat que els diners no són el més important: vol protegir la família.

Jesulín de Ubrique és conscient de tot el que ha patit la seva filla Julia des que va complir la majoria d'edat: insults i fins i tot amenaces. La 'influencer' ha hagut de resoldre situacions força delicades perquè als mitjans se n'estava parlant en un to ofensiu. Tot i això, el malson és cosa del passat i ara està molt més centrada en els seus estudis.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Jesulín de Ubrique podria haver regalat un cotxe a la seva filla Julia | CatalunyaDiari

Jesulín, segons s'ha insinuat a Telecinco, podria fer-li un regal a la seva filla: un cotxe d'alta gamma perquè aprengui a conduir. Tothom volia saber per què la Julia no havia estat la primera a arribar a l'hospital on hi havia el seu germà i l'Alexia Rivas en sap el motiu. «S'ha tret el carnet i ho celebrarà amb un nou cotxe», comenta la periodista a Ya son las ocho.

Jesulín possiblement li regalarà Julia Janeiro el vehicle, encara que no hi ha cap dada demostrada, però és una teoria que cada vegada cobra més força. La jove no genera grans ingressos, ja que únicament treballa a les xarxes socials i no col·labora amb grans marques.

Així doncs, no ha visitat María José Campanario perquè estava fent l'última prova per obtenir el permís de conduir. En referència a això, el marit de María José Campanario s'ha tancat en banda i no ha confirmat ni desmentit cap dada del fill.

Al programa Sálvame han descobert que es diu Hugo, encara que el torero prefereix no entrar en detalls. Suposadament en un primer moment l'anomenaven Humberto, però van canviar d'opinió i es van decantar per una opció més moderna.

Jesulín de Ubrique es reunirà amb el xicot de la seva filla

Jesulín ha estat molt preocupat perquè Julia ha tingut molts problemes amb la seva exparella i l'assumpte va ser força mediàtic. Actualment manté una relació sentimental amb un discret futbolista anomenat Tommy Rossi, que està sent el seu gran suport. La 'influencer 'es traslladarà a l'hospital per veure la seva mare les properes hores i ho farà al costat del jugador.

Jesulín de Ubrique somrient
Jesulín de Ubrique ha estat preocupat per la seva família| GTRES

«Julia Janeiro no coneix encara el seu germà perquè estava a Madrid traient-se el carnet de conduir, però anirà properament amb el seu xicot», anunciava Rivas. La periodista, amiga de la noia, garanteix que no hi ha cap problema, ben al contrari: la família està pletòrica.

No obstant això, hi ha la possibilitat que el torero hagi celebrat el naixement d'Hugo Janeiro gastant-se una autèntica fortuna. La germana d'Andreíta és de gustos cars, només cal analitzar les seves xarxes socials per descobrir com és la seva rutina.

Freqüenta els restaurants de moda de Madrid, vesteix roba de disseny i col·lecciona bosses de luxe. Cap periodista ha pogut esbrinar quina és la seva font d'ingressos, només sabem que col·labora amb algunes marques a Instagram.

Jesulín de Ubrique va tenir una distracció

Jesulín ha parlat amb María José Campanario i han arribat a un acord: no desvelar cap dada del nadó. Tot i això, el torero va estar a El Hormiguero i va revelar sense intenció que la seva dona estava esperant un nen. No va donar el nom, però el diari El Mundo confirma que es diu Hugo Janeiro i que ha nascut per cesària.

El d'Ubrique té molta experiència als mitjans, però en els darrers temps va decidir retirar-se a un discret segon pla. La seva ex, Belén Esteban, va posar damunt la taula una sèrie de rumors que no el van deixar en bon lloc i la seva imatge va canviar. Després d'això, gran part del públic considera que el seu comportament amb Andreíta podria haver estat diferent.