Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

Jesulín ja ha decidit com serà la seva venjança contra Belén Esteban

Andrea Janeiro podria ser la principal perjudicada de la venjança de Jesulín

Belén Esteban ha passat anys a la televisió parlant sobre la seva relació amb Jesulín de Ubrique. Tot i que ha intentat passar pàgina, la col·laboradora de Sálvame no ha perdonat mai al torero els menyspreus que li ha fet a la seva filla.

Sobretot, pel tracte tan diferent que sempre ha tingut amb la seva primogènita en comparació amb el que ha tingut amb els dos fills que té amb Maria José Campanario.

Començant pels estudis, viatges i altres necessitats que tinguessin. Així, Esteban pot presumir d'haver pagat la caríssima matrícula de la carrera de Comunicació Audiovisual al Birmingham Metropolitan College de la seva filla.

Jesulín i Belén Esteban fa anys
Jesulín i Belén Esteban estan enfrontats per Andrea Janeiro | Europa Press

«S'ha estat estalviant més de vint mil euros a l'any entre la matrícula i la resta de costos que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra», explicaven sobre els diners que s'ha estalviat Jesulín.

«En aquest aspecte, és Belén la que s'ha fet càrrec de tot, i està orgullosa de la seva filla, perquè l'Andrea ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor». Una carrera en què la jove es graduava amb honors, tot un orgull per a la col·laboradora. «Abans que tot va ella i si pogués cridaria els quatre vents», deia.

▶️ Jesulín de Ubrique y su amigo Roberto Leal destapan el secreto de Andrea Janeiro

Andrea Janeiro té por per si el seu pare trenca el silenci

No obstant això, Belén es veia obligada a complir la promesa que li va fer a la seva filla després d'arribar a la majoria d'edat: la de no exposar-la i no tornar-ne a parlar a la televisió. I és que l'Andrea vol continuar la seva vida allunyada de les càmeres i els micròfons.

Fa poc la col·laboradora de Sálvame també pagava a la seva filla un pis perquè pogués independitzar-se amb el seu xicot, ja que mesos enrere Jesulín pagava a Julia Janeiro un pis a Getafe.

Això demostra, una vegada més, les diferències que hi ha entre la jove i els seus germans.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro, preocupada pel que pot dir el seu pare | Catalunya Diari
 

Ara, tot indica que el torero podria estar més disposat que mai a trencar el seu silenci. El que posaria al punt de mira a la seva primogènita, que seria la principal perjudicada.

Segons deia el paparazzi Diego Arrabal, Jesulín hauria rebut la proposta laboral de la seva vida. Una docusèrie, estil la que va fer Rociíto, però a altres plataformes com Netflix o Amazon.

«És el contracte de la seva vida. Mira que ell ha guanyat molt a les places, però això no ho podrà rebutjar per la quantitat de zeros que té», deixava caure. Així, per fi podríem escoltar la seva versió de la història. Una en què la seva ex no sortiria gens ben parada.

Tot i això, Esteban sempre ha estat molt tranquil·la. «Arriba un moment en què calles i quan et parlen malament ja esclates. I quan esclates ets la mateixa dolenta de fa 20 anys», deia molesta.

Belén Esteban.
Belén Esteban està preparada per fer front a Jesulín | GTRES

«Jesulín només ha regalat a la meva filla en 22 anys una nina embarassada», li retreia el pare de la seva filla.

«Ja n'estic farta d'estar callada», explicava. «Per al pare és com que, si jo tinc tres dits, quin em tallo? Et dic que ell li talla (el dit que representaria l'Andrea, la filla que comparteixen)», deixava caure.

«A una li paga els pits i a l'altra ni la carrera», deia fent referència a l'operació estètica a què se sotmetia fa pocs mesos Julia Janeiro. De totes maneres, l'Andrea ja estaria acostumada a aquestes ofenses rebudes per part del seu pare. Tant és així, que no busca ni pretén estar al costat d'ell.