Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín descobreix que ha tornat a gastar-se els diners i demana explicacions

Jesulín s'ha assabentat que ha malgastat els diners

Aquests dies, Jesulín està centrat en el seu quart fill, Hugo, i en la docusèrie que es troba preparant. Això, però,  no vol dir que no estigui al corrent de tot el que passa a la vida dels seus altres fills. Per això, ara ha conegut que Julia ha tingut una bona despesa de diners.

El torero ha vist que la noia n'ha presumit en mostrar a les xarxes com ha quedat la decoració de la sala d'estar de la casa que comparteix amb el seu xicot, Tommy Rossi. Això podria haver portat el torero a demanar-li'n explicacions.

Jesulín descobreix la despesa econòmica de la seva filla

El marit de María José Campanario és conscient que a Jules li encanten les xarxes socials. Pràcticament és tot una influencer que no dubta a compartir amb els seus 233 000 seguidors els seus viatges i les seves sortides nocturnes. Però també és una xarxa on mostra els seus estilismes i fins i tot en la renovació que ha fet del seu habitatge de lloguer a Madrid.

Aquests dies, Jesús Janeiro ha vist que la seva segona filla ha optat per mostrar a tothom com ha quedat la sala d'estar després de redecorar-la. Aquest procés li deu haver costat una important quantitat econòmica. I és que, com s'aprecia a les imatges, a l'habitació no li falta cap detall.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Jesulín ha vist com la seva filla gastava diners per redecorar la seva sala d'estar | CatalunyaDiari

A la citada habitació destaca el blanc com a color. És present a les parets, als mobles i fins i tot a altres elements decoratius. Potser ha escollit el blanc no només perquè és tendència, sinó perquè també transmet tranquil·litat i pau, fent de qualsevol habitatge una veritable llar.

El mobiliari, per part seva, és minimalista i de línies rectes. Així mateix, ens permet apreciar que ha volgut introduir-hi petits detalls com espelmes i fins i tot plantes. En aquest cas, es poden veure diverses mides diferents, com podem apreciar en les següents orquídies.

Julia Janeiro
Jesulín sap que la seva filla ha presumit del canvi a les xarxes socials | CatalunyaDiari

Julia i el seu xicot, el futbolista italià esmentat, estan encantats amb el resultat, però no són els únics. Els gats també, per això han convertit les cadires d'aquesta zona en el seu racó preferit per descansar.

Jesulín, al corrent de les despeses de la jove

El torero d'Ubrique ha pogut comprovar que Jules s'ha gastat uns quants diners en aquesta reforma. Això és una cosa que li preocupa en certa manera perquè la noia no ha escatimat en despeses durant aquest estiu. Bàsicament, ha fet un impressionant viatge amb el seu xicot a Venècia.

En aquesta ciutat italiana, segons les imatges que la filla de Jesulín ha compartit, podrien haver-se allotjat en un hotel de luxe. Ni més ni menys que a l'Excelsior Venice Lido Resort, de cinc estrelles, i el preu del qual per habitació i nit està entre els 500 i els 650 €, aproximadament. Això sí, també hi hauria la possibilitat que només l'hagin visitat per gaudir del restaurant, tampoc accessible econòmicament per a tothom.

En definitiva, es podrien haver gastat una quantitat important de diners en aquesta escapada. El que no sabem és qui hauria pagat tants diners. Es desconeix si ha estat el mateix torero l'encarregat de fer-hi front (el més probable) o si ha estat Tommy qui els ha abonat.

▶️ Vídeo del dia

Això sí, tampoc es descartaria que ho hagués fet la mateixa Jules, tot i que és cert que ella no treballa, almenys que se sàpiga.

Primer pla de Julia Janeiro.
Jesulín és conscient que la seva filla no ha tingut miraments a l'hora de gastar diners per les seves vacances | Instagram

Sigui com sigui, el que és clar és que a la germana d'Andrea li agrada gaudir al màxim de la vida i dels plaers que ofereix.